Prvi KORONA VIRUS 147 pregleda 08. travnja 2020.

Večeras gledaj edukativnu predstavu 'Zdrav i čist dom...'

Večeras u 20:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu možete pogledati novu ZKM-ovu hit predstavu, 'Zdrav i čist dom, to je baš po mom'

Ako ste pratili dosad objavljene ZKM-ove predstave na JoomBoosu, od 'Alise u Zemlji čudesa', 'Emila i detektiva' pa do 'Junaka Pavlove ulice', onda će vas i ova najnovija razveseliti.

Večeras možete pratiti edukativno-zabavnu predstavu 'Zdrav i čist dom...' poznatog glumca, redatelja i TV lica, Kristijana Ugrine i zabaviti se u kazalištu iz vlastitog doma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predstave Kristijana Ugrine interaktivno potiču razumijevanje i prihvaćanje različitosti, odgovorno ponašanje prema drugom čovjeku, prirodi i okolišu, usvajanje higijenskih navika, vrijednost komunikacije, ujedno progovarajući i o suvremenim, tehnološkim načinima komunikacije, postajući svojevrsnim putokazom u svijetu u kojem djeca odrastaju.

Takva je i ova predstava, koja je, prije svega, predviđena za klince. Predstava je namijenjena djeci vrtićke dobi, kao i onima iz nižih razreda osnovne škole, a na primjeru ove predstave djeca mogu naučiti kolika je zapravo važnost čistoće.

#zajedno24sata

 | Autor:

Ova uspješna suradnja najpopularnijeg medija za mlade, JoomBoosa, i najpopularnijeg kazališta za mlađu publiku, ZKM-a, nastala je unutar akcije #zajedno24sata te već nekoliko tjedana na JoomBoos YouTubeu možete pratiti streamove raznih dječjih predstava i predstava 'za one malo starije'. Brojni kazališni hitovi slijede i u narednim tjednima, stoga pratite JoomBoos YouTube kanal ponedjeljkom i srijedom u 20:00 sati i barem si nekako olakšajte i uljepšajte dane provedene kod kuće. Budimo #zajedno24sata.

 

Predstave na YouTube kanalu nisu namijenjene komercijalnoj upotrebi, emitirat ćemo ih u edukacijske, humanitarne ali i zdravstvene svrhe u suradnji sa Zagrebačkim kazalištem mladih. Naime, svaka izolacija koja podrazumijeva drastično reduciranje socijalnih kontakata može imati negativan utjecaj i na naše na psihičko zdravlje, a umjetnost u takvim situacijama omogućuje ljudima da se s mnogo manje stresa prilagode izvanrednoj situaciji u kojoj su se našli oni i njihove obitelji.

Tvoja reakcija?