Prvi JoomBoos Videostar! 226 pregleda 25. lipnja 2023.

Gledajte spektakularno finale JoomBoos Videostara!

slaven branislav babic/pixsell

Pratite spektakularno super finale JoomBoos Videostara na YouTubeu i ostalim platformama i saznajte tko će postati nova trending zvijezda i osvojiti nagradu vrijednu više od 30 tisuća eura

Nakon sedam dramatičnih, šokantnih, zabavnih, smiješnih i uzbudljivih epizoda, stiglo je i super finale popularnog JoomBoosova Videostar reality-talent showa. Veliko finale održano je u jednom poznatom zagrebačkom klubu, a hrpa obožavatelja okupila se kako bi iz prve ruke vidjela tko će kući odnijeti titulu nove viralne zvijezde i osvojiti nagrade vrijedne više od 30 tisuća eura. Tena Tandara, Erik Ivičić, Marko Vračević i Nemanja Bulatović četiri su super finalista koja su skupila najviše glasova publike, žirija i ostalih kandidata i sad nam još samo ostaje vidjeti tko će i na samom kraju 'prešišati' konkurenciju i osvojiti ovu laskavu titulu novog Videostara.

POGLEDAJTE SUPER FINALE:

"Uzbuđenje je stvarno na vrhuncu. Zapravo samo jedva čekam da napokon saznamo tko je pobjednik i da se ova napetost malo smiri. Tko god od nas četvero pobijedi bit će mi drago, mislim da smo svi to zaslužili", najavio nam je jedan od super finalista prije samog finala, Nemanja Bulatović, koji je iz Srbije, odakle dolazi, stigao u pratnji najbližih prijatelja koji su ga, osim na super finalu, podržavali i tijekom cijele ove sezone.

 | Autor: slaven branislav babic/pixsell slaven branislav babic/pixsell

"Nadam se da neću razočarati svojih par fanova koje sam poveo sa sobom u Hrvatsku", našalio se Nemanja na pozornici. Tena, jedina ženska super finalistica, na proglašenje je povela svog mlađeg brata i mlađu seku, a iz prvih redova su je bodrili i ponosni roditelji. Došle su joj i prijateljice iz razreda, koje su tijekom cijele sezone neumorno glasale za nju.

 | Autor: slaven branislav babic/pixsell slaven branislav babic/pixsell

"Čovječe, pa kakav ti to razred imaš kad toliko glasova uspiju skupiti za tebe", našalila se jednom prilikom na taj račun druga Tena, jedna od natjecateljica ove sezone, koja je na super finale stigla, nažalost, ne kao finalistica, već kao podrška super finalistima. U publici i na pozornici bodrili su ih, uz Tenu V., i ostali kandidati, Patrik, Radonja, Lorena i Mihael. No, nije na super finalu bilo samo balona, šljokica i smijeha, bilo je, ponovno, i drame, s obzirom da je baš drama i obilježila ovu sezonu.

 | Autor: slaven branislav babic/pixsell slaven branislav babic/pixsell

"Ne može nam ni kraj proći bez drame, naravno!", komentirali su preostali kandidati iz publike tijekom finala, a najveća se drama odvila na još jednom 'hot seat' izazovu gdje su kandidati jedni drugima postavljali ponovno jako 'paprena' pitanja. No, jesu li se na kraju svi uspjeli pomiriti i završiti sezonu u lijepom tonu, ali i tko je na kraju pobijedio te osvojio titulu novog JoomBoos Videostara, kao i vrijedne nagrade; putovanje na egzotičnu destinaciju, mobitel, pobjedničku statuu, ugovor s JoomBoosom te novčanu nagradu u vrijednosti od tri tisuće eura? Sve to i još mnogo više čeka vas u finalnoj epizodi koju možete pratiti ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu upravo sada! Budite do kraja uz dramu i saznajte tko je nova trending zvijezda!

 | Autor: slaven branislav babic/pixsell slaven branislav babic/pixsell

 | Autor: slaven branislav babic/pixsell slaven branislav babic/pixsell

 | Autor: slaven branislav babic/pixsell slaven branislav babic/pixsell

Potvrdite da ste pogledali ovu epizodu i 'claimajte' svoj NFT skenirajući ovaj QR kod u nastavku:

 | Autor:

Tvoja reakcija?