Prvi 1596 pregleda 18. ožujka 2019.

Gloria imala najgore iskustvo ikad: 'Buraz, umrijet ćemo'

JoomBoos, Pixell, Canva

Tijekom prvog leta avionom Gloriu je uhvatila ogromna panika i nije se baš dobro provela

"Ljudi, ja nikad nisam letjela avionom i hvata me tjeskoba. Znam da nam se vjerojatno ništa neće dogoditi, ali buraz, strah me", rekla je Gloria prije prvog leta avionom u životu. Iako je let iz Zagreba do Pariza trajao svega sat i pol', mislili smo da će našoj Gloriji pri uzlijetanju puknuti srce.

'Ako umremo, umrijet ćemo skupa'

"Buraz, ako umremo, umrijet ćemo skupa", našalila se Petra.

"Prvih petnaest minuta nisam ni pogledala kroz prozor jer me hvatala panika. U jednom trenutku sam mislila da ću povratiti, ali je, hvala Bogu, prošlo", rekla je. Kad se napokon smirila, došao je novi šok. 

Novi šok

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad vidis burek 😚

Objavu dijeli One And Only Berga (@only_berger)

"Stjuardesa je najavila da slijedi spuštanje na pistu, a čula sam da je to čak i gore od uzlijetanja. U mojoj glavi je bio kaos, dok su Petra, Marco i Doris bili totalno smireni", priznala je.

"No, očito je pilot znao da u avionu ima ogromnu paničarku pa je vjerojatno odradio najmirnije slijetanje ikad. Nisam ga ni osjetila. Preda mnom je još šest letova, nadam se da ću ih preživjeti. Držite mi fige", dodala je.

Eurotrip

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaka naka e e #ovajputglasam

Objavu dijeli One And Only Berga (@only_berger)

Joomboos ekipa putuje u deset gradova Europske Unije. Potiču mlade da glasaju na izborima za Europski parlament koji se u Hrvatskoj održavaju od 23. do 26. svibnja.

Kako su se proveli u Parizu, pogledajte u videu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    wooot??? jadna gloria hahaha :(