Prvi 729 pregleda 16. veljače 2020.

Glumci iz Zabranjene ljubavi: 'Ajme, kako je ovo loše...'

screenshot/youtube

Sjećate se Daniela i Tine? Antonija Šola i Zoran Pribičević za YouTube kanal 24sata komentirali su svoje uloge iz serije 'Zabranjena ljubav'. Smijali su se, a u nekim trenucima i crvenili!

"Moram priznati da me već sad hvata strah, no jako se veselim što ću nakon 16 godina ponovno gledati isječke iz serije 'Zabranjena ljubav'", rekao je Zoran Pribičević, koji je u prvoj sezoni igrao glavnu ulogu.

POGLEDAJTE REAKCIJU NA ZABRANJENU LJUBAV: 

Tina i Daniel su likovi iz serije ‘Zabranjena ljubav’ koja se emitirala 2004. do 2008. godine. Uz Zorana, pozvali smo i Antoniju Šolu da zajedno pogledaju najupečatljivije isječke iz serije. Crvenilo u licu, iznenađenje, smijeh, a ponekad i čuđenje. Tako je otprilike izgledalo njihovo komentiranje scena.

"Ajme, ja to ne mogu gledati. Užas. Sjećam se da sam tad imao jako dobru emociju, ali točno taj dio nisu snimili tako da to nije ni bilo u epizodi", rekao je Zoran, a nakon toga je uslijedila Antonijina scena u kojoj je pozirala u badiću.

"Ten mi je odličan. Tad sam išla i u solarij, a moram vam priznati da mi je simpatija bio Mario Valentić", rekla je ponosno te nam otkrila kako su se na setu često svađali, a u četiri godine snimanja nisu pričali ukupno tri mjeseca. 

Antonija kaže kako joj fanovi i danas često šalju poruke jer su nostalgični za Tinom iz Zabranjene ljubavi.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ANTONIJOM ŠOLOM: 

"Prijateljice su mi znale govoriti, 'Antonija, ti uopće ne glumiš, ovo si ti'", rekla je, a Zoran je dodao kako se s tim slaže. Njih dvoje se gotovo nikad nisu sreli na setu jer su im likovi u potpunosti drugačiji. 

"Nismo se ljubili", našalila se Šola. 

Što još kažu o kultnoj hrvatskoj sapunici i kako danas gledaju na svoje početke, ne propustite pogledati na YouTube kanalu 24sata. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?