Prvi 1196 pregleda 08. ožujka 2020.

Glumica iz 'Ne daj se Nina': 'Ova serija uopće nije bila loša'

Glumicu Lanu Gojak Bajt svi su zapamtili po ulozi štreberice Nine iz serije 'Ne daj se Nina'. Za YouTube kanal 24sata po prvi je put pogledala seriju i podijelila svoje dojmove.

"Hvala vam što ste mi omogućili da ovo gledam. Nikada do sada nisam pogledala niti jednu epizodu", rekla je glumica Lana Gojak Bajt. Za YouTube kanal 24sata snimila je reakciju na seriju 'Ne daj se Nina' u kojoj je imala glavnu ulogu. Glumila je štrebericu Ninu Brlek, inteligentnu, marljivu, ali neuglednu djevojku koja ulazi u svijet mode kao asistentica Davidu Glowatzkom, kojeg je glumio Robert Kurbaša.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Mislim da smo svi bili na rubu živčanog sloma kada smo snimali ovu scenu. Bilo nas je užasno puno i nitko nije znao tekst", prokomentirala je Lana jednu od posljednjih snimljenih scena u seriji. Naime, serija je naglo prekinuta, a glumci su dobili raskid ugovora. 

Serija 'Ne daj se Nina' je snimana po licenci jedne od najuspješnijih kolumbijskih telenovela 'Yo soy Betty, la fea', a snimljena je i američka verzija 'Ugly Betty'. U verziji koja se emitirala u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Makedoniji glumili su i Kristina Krepela te Petar Ćiritović, a Lana je otkrila i anegdotu s glumicom Jasnom Beri, koja joj je u seriji glumila majku.

"Svaki dan smo snimali oko 50 stranica teksta i nije to bilo baš lako naučiti. Jasna je koristila svaku priliku da lijepi tekstove po setu. Stavljali ih je u lonac s tjesteninom, uz rub tepsije pa ju je okretala da bi mogla pročitati. Mi nismo smjeli dirati nikakve rekvizite na setu jer je njoj svugdje stajao tekst", prisjetila se s osmijehom Lana.

Cijelu reakciju Lane Gojak Bajt na seriju 'Ne daj se Nina' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LANOM GOJAK:

Tvoja reakcija?