Prvi 3201 pregleda 04. prosinca 2020.

Glumica iz omiljenog božićnog filma rekreirala poznati vrisak

YouTube/Screenshot

Najpoznatija majka jednog filmskog božićnog junaka, Kate, ponovno nas je nasmijala. Catherine O'Hara, glumica koju smo svi gledali kao Kevinu majku rekreirala je poznatu scenu iz omiljenog nam blagdanskog filma.

Glumica Catherine O'Hara, koje se svi najbolje sjećamo kao Kevinove majke iz filmova 'Sam u kući' i 'Sam u kući 2', rekreirala je poznatu scenu. Legendarni vrisak proizvela je u drugom nastavku kad je njezin lik shvatio da je zaboravio sina, ponovno. Video je ubrzo postao viralan piše Insider.

@cohclips_

catherine recreating “KEVIN!” 😂 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##catherineohara ##schittscreek ##beetlejuice ##homealone ##funny ##comedy ##moirarose

♬ original sound - catherineoharaclips_

O'Hara je tada glumila lik Kate, majku protagonista Kevina koji sjeda na krvi let i završi u New Yorku, potpuno sam. Mora se suočiti sa starim poznanicima, kriminalcima i spriječiti ih u pljački trgovine igračaka. Kad shvati da dječak nije s njima, Kate vrisne "Kevin!" i onesvijesti se. Glumica je maestralno rekreirala poznatu scenu i oduševila.

Trenutno je gledamo u ulozi Moire Rose u "Schitt's Creeku" za koju je osvojila nagradu Emmy. Vjerujemo da ćemo je gledati i ovih blagdana jer su nam filmovi 'Sam u kući' svima postali božićna tradicija.

Tvoja reakcija?