Prvi 921 pregleda 21. veljače 2020.

Glumica objavila emotivan video za 16. rođendan

Glumica je progovorila o neprimjerenim komentarima na koje je nailazila...

Glumica Millie Bobby Brown postala je miljenica Hollywooda otkako se proslavila u seriji Stranger Things, ali je u isto vrijeme počela odrastati pred kamerama i to, po mnogima, prebrzo.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 has felt like a long time coming. i feel like change needs to happen for not only this generation but the next. our world needs kindness and support in order for us children to grow and succeed. the last few years haven't been easy, I'll admit that. there are moments i get frustrated from the inaccuracy, inappropriate comments, sexualization, and unnecessary insults that ultimately have resulted in pain and insecurity for me. but not ever will i be defeated. ill continue doing what i love and spreading the message in order to make change. let's focus on what needs changing and I hope this video informs you on the things that go on behind the scenes of the headlines and flashing lights. dont worry I'll always find a way to smile ;) leggo 16 ♡.

Objavu dijeli mills (@milliebobbybrown)

Za svoj 16. rođendan objavila je snimku u kojoj govori o neprimjerenim komentarima koje je dobivala od ljudi i odrastanju pred kamerama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡same dress but v different day♡

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

"Mislim da nam je svima potrebna promjena. Zadnjih par godina nije mi bilo lako, to priznajem. Ovom svijetu je potrebna ljubav koju moramo širiti kako bi naša djeca mogla normalno odrastati", rekla je Millie Bobby Brown, pritom misleći kako te ljubavi trenutno sigurno nema dovoljno.

Nadodala je kako je u svom poslu, sa svojih jako malo godina, već naišla na mnoge neprimjerene i seksističke komentare, no odlučila je da neće dopustiti da ju ti komentari obeshrabre, javlja Seventeen.

"Ali, ne brinite za mene, ja uvijek imam razloga za osmijeh", zaključila je Mille. I iako se ona sa svime dobro nosi, drago nam je da je progovorila o ovoj temi i osvijestila ljude o problemu koji iz dana u dan postaje sve gori...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?