Prvi 879 pregleda 12. prosinca 2019.

Glumicu Shay Mitchell napali zbog toga kako doji

shaymitchell/Instagram

Snažna Shay bori se s negativnim komentarima ljudi, ali je pronašla rješenje. Odgovara im sarkastično i govori kako je uopće ne diraju.

Glumica Shay Mitchell u osmom mjesecu postala je majka kćeri Atlas Noe. Prekjučer je objavila emotivnu fotku s kćeri na kojoj je doji. Kako to biva sa svakom fotkom koju jedan celebrity objavi, tako je i na ovoj dobila mnoštvo komentara. Ono što je iznenadilo glumicu, ali i njene fanove je to što su neki pisali jako ružne komentare, javlja Cosmopolitan.

Krivo je dojila?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breast friends

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Ljudi su glumici predbacili to što ne gleda u kćer dok je doji nego pozira kameri. Smatraju da je dojenje jako emotivan čin i da majke inače gledaju u svoju djecu dok ih hrane.

Komentari su Shay jako razljutili

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idk looks pretty connected to me. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Jedna od njenih pratiteljica je komentirala:

"Inače sam veliki fan Shay, ali ova fotka pokazuje kako se fotografirala samo da bi dobila pažnju. Ona uopće ne gleda u svoju bebu, nije povezana s bebom nego s kamerom."

Ljutita Shay joj je vrlo brzo i sarkastično odgovorila:

"Propustila sam u priručnicima o odgoju djeteta da moram održavati kontakt s kćeri dok je dojim. Očito je to važnije od zabilježavanja nevjerojatnog trenutka koje smo podijelile. Molim te da mi kažeš gdje mogu pronaći tvoj priručnik o odgoju djece. Odmah ću se baciti na učenje."

Ne zanimaju je negativni komentari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never letting go...

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Shay je u jednom intervju rekla da se s negativnim komentarima susretala i prije nego je postala majka, ali da je ne zanimaju. Poručila im je da neka slobodno komentiraju, ali da je na kraju dana njihovi komentari uopće ne diraju.

Go girl!

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leica

    Ne zaslužuje to. Ona je predivna glumica, mama i osoba. Sigurno zna kako treba dojiti i sve o majčinstvo i ne zaslužuje hejt