Prvi 744 pregleda 19. siječnja 2020.

Gobac: 'Jedino što znam raditi je svirati rock 'n' roll'

marko prpic/igor kralj/pixsell

Davor Gobac, poznati hrvatski pjevač i frontmen grupe Psihomodo Pop, odgovorio je na 24 pitanja za YouTube kanal 24sata i otkrio kako se snašao u ulozi mentora u showu 'The Voice', a pričao je i o zanimljivim detaljima iz karijere.

"Strašna sam faca i u svim situacijama se dobro snalazim pa tako i u ulozi mentora", rekao je Davor Gobac na samom početku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ove sezone 'The Voice' ima tri nova mentora. Ivanu Dečaku su se pridružili Vanna, Massimo, ali i prepoznatljivi Davor Gobac. Timovi su odabrani, a Davor je, kako kaže, izrazito zadovoljan svojim natjecateljima.

"Čak imam i veliki problem u svom timu, ne znam koga bih se riješio, svi su mi dobri", odgovorio je Davor i dodao da su i timovi ostalih mentora izrazito kvalitetni te će borba u nastavku biti teška i neizvjesna.

 | Autor: marko prpic/igor kralj/pixsell marko prpic/igor kralj/pixsell

U njegovoj karijeri dugoj već 36 godina bilo je, kako kaže, uspona i padova, a na sam početku inspiraciju je crpio od Johnnyja Rottena, Iggyja Popa, Davida Bowieja i ostalih. Ipak, kaže kako još nije postigao svoj zacrtani cilj.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IVANOM DEČAKOM: 

"Nikako da zaradim tih prvih milijun dolara .Stalno to naglašavam, već 36 godina", rekao je simpatično, a otkrio nam je i kako se održava na sceni toliko dugo.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VANNOM:

"Mi stvarno ne znamo ništa drugo raditi, to je glavni razlog, moram biti ponosan na sebe, pa već 36 godina sviram rock'n'roll u Hrvatskoj. Kako da ne budem ponosan", zaključio je Gobac.

Serijal 24 pitanja pratite na YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?