Prvi 1192 pregleda 29. srpnja 2019.

Godina dana je prošla od odlaska velikog Olivera

Sanjin Strukic/PIXSELL

Prošla je već godina dana otkako nema hrvatskog slavuja Olivera Dragojevića. Tisuće ljudi okupile su se lani na splitskoj Rivi kako bi Olivera Dragojevića ispratili na posljednju plovidbu, do Vela Luke, gdje je pokopan. Uz pjesmu 'Galeb i ja', stotine brodica pratilo je katamaran s lijesom. Ondje su ga dočekali emotivni stanovnici koji su ga ispratili na posljednji počinak.

Njegovi prijatelji, obitelj i cijela javnost na današnji se dan prisjećaju Olivera, njegovih pjesama i svega što je napravio za života te kakav je čovjek bio. U to ime, 24sata je okupio domaće glazbenike koji su obradili neke od Oliverovih najvećih hitova. Pogledajte njihove emotivne i prekrasne izvedbe te videa posvećena Oliveru na YouTube kanalu 24sata.

Godina dana bez Olivera

Jure Brkljača - Ajde zbogom (COVER)

Ispraćaj do Vela Luke

Posljednji ispraćaj Olivera

Tekstove povodom godišnjice smrti velikog Olivera možete već danima, pa tako i danas, pratiti na portalu 24sata.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aajme :(