Prvi 404 pregleda 20. studenoga 2019.

Gospodin Savršeni i Šebalj gurali Hanu i Katicu po stazi

Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Gospodin Savršeni se s tetom Katicom natjecao u vožnji bicikla, potom se okušao u driftanju i okretu pod ručnom, a sve je pratila njegova Hana koja je ranije bila Šebaljeva gošća.

Goran Jurenec, prvi Gospodin Savršeni, teti Katici je odmah po dolasku na stazu otkrio da ga je strah obaranja ruku te kako ne želi da mu to bude izazov u 'Zvijezde vrište'. Zato mu je Juraj Šebalj kao dobar domaćin dao alternativu: trku biciklima s tetom Katicom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Domaćica staze bila je brža u pedaliranju, ali Savršeni se zaustavio i ubrao joj cvijet kao pravi džentlmen te joj tako dao prednost.

Potom je uslijedila vožnja prije koje se Goran prekrižio.

"Hana je rekla da pere tri mašine veša dnevno, da kuha, znači savršena je žena. Sad ti meni reci istinu", rekao je Šebalj Goranu kako bi provjerio tvrdnje njegove bolje polovice koju je upoznao u reality showu.

'Pao si na driftu'

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

"Nismo mi celebrityji da imamo kućne pomoćnike, dvoje nas je i nastojimo jedno drugome pomagati", iskren je bio Savršeni.

Potom mu je Šebalj dao priliku da se okuša u driftu, ali nije bio zadovoljan rezultatom. "Drift moraš ponoviti. Iz okreta pod ručnom petica, iz drifta jedinica. Pao si", zaključio je Šebalj.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?