Prvi 3543 pregleda 10. ožujka 2022.

'Gospodin savršeni' ove je godine zgodni doktor fizike

thehiggsbison/instagram

Treća sezona reality emisije 'Gospodin savršeni' uskoro će se emitirati na malim ekranima, a čini se da znamo i kome će, ove godine, pripasti ova 'savršena' uloga

Nova sezona popularnog reality showa 'Gospodin savršeni' kreće uskoro, a čini se da, iako RTL još nije službeno objavio njegov identitet, ipak znamo tko je on. Naime, kako pišu Slobodna Dalmacija i 24sata, radi se o 31-godišnjem Splićaninu Toniju Šćulacu. 

Toni je samostalni predavač na Prirodoslovnom matematičkom fakultetu u Splitu, a tamo predaje od 2019. godine. Predaje čak dva kolegija, Specijalnu teoriju relativnosti i Analizu podataka u fizici visokih energija. Uz to, dvije godine radio je i na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje gdje je predavao fiziku. 

Novi 'Gospodin savršeni' diplomirao je na Prirodoslovnom matematičkom fakultetu u Splitu, a 2018. godine na PMF-u u Zagrebu i École Polytechnique u Parizu, završio je dvojni studij.  Toni se, također, može pohvaliti i članstvom u Europskom centru za nuklearna istraživanja (CERN) zbog čega je 2019. godine dobio i priznanje Sveučilišta. 

Svoje zadovoljstvo odabirom 'Gospodina savršenog' ne krije niti voditeljica ovogodišnje sezone, Antonija Blaće. 

"Jako sam zadovoljna s novim Gospodinom savršenim, ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta", ispričala je za RTL.

Kako se vama čini novi 'Gospodin savršeni'? Radujete li se novoj sezoni nakon kraće pauze?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?