Prvi 409 pregleda 16. srpnja 2019.

Gossip Girl se stvarno vraća? Evo što zasad znamo

gossipgirlfeed/instagram

Prije nekoliko godina je ‘Tračerica’ slovila za jednu od najčitanijih knjiga te najgledanijih serija, a onda smo se nakon niza odličnih epizoda morali oprostiti s glumačkom ekipom.

Ipak, kako javlja Seventeen, čini se kako ćemo uskoro opet imati priliku gledati bogate tinejdžere na malim ekranima jer se Gossip Girl, čini se, vraća.

Naime, na nedavnoj tiskovnoj konferenciji Udruge kritičara televizije, predsjednik CW-a Mark Pedowitz spomenuo je kako snimateljska ekipa već neko vrijeme razmatra snimanje novih epizoda ‘Tračerice’. Omg, hiperventiliramo!

Nova sezona, ali i nova glumačka postava?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Squad 😍💞

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

No, naveo je i nekoliko razloga zbog kojih smatra kako bi takav projekt bilo izuzetno teško realizirati. Okupiti staru glumačku ekipu u sastavu; Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen i Ed Westwick bilo bi gotovo nemoguće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍❤️

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

Prošlo je već poprilično mnogo godina od zadnje sezone serije i svatko od njih je izgradio svoju životnu priču, krenuo u novi neki glumački projekt ili osnovao obitelj.

Glumica Blake Lively posebno se posvetila djeci i suprugu, glumcu Ryanu Reynoldsu s kojim je u braku od 2012. godine. Ona je neosporivo najveća zvijezda ovog popularnog serijala, a kakvi su joj planovi i bi li pristala na ovo snimanje? Hmm, ne znamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PokeMOM.... Out now.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Još jedan od problema okupljanja glumaca možda bi bili i loši međuljudski odnosi između pojedinaca sa seta pa iz produkcijske kuće razmatraju da za novu sezonu okupe skroz novu ekipu. Dakle, ideja nove sezone je izvjesna, no, oko toga tko će u njoj glumiti još se nisu dogovorili. 

Čim saznamo, javit ćemo vam!

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jedva čekaaam :O