Prvi 213 pregleda 12. rujna 2022.

Graffiti na gradele: Već 10 godina Brač čine veselijim!

Instagram

Već se sad veselimo sljedećem izdanju ovog festivala i nadamo se da će biti jednako šareno i zabavno kao sva dosadašnja!

Jedan od najzabavnijih art festivala u Hrvatskoj, Graffiti na Gradele, već se desetu godinu za redom održao u Bolu na otoku Braču, a ove godine su ga, u sklopu serijala Roadtrip, posjetili i JoomBoosovi influenceri.

POGLEDAJTE KAKO NAM JE BILO NA OVOGODIŠNJIM GRAFFITIMA:

 

Ovo je omiljeni ljetni festival svih ljubitelja street umjetnosti, trapa i hip-hop kulture, a to je pokazala i odlično raspoložena ekipa koja je do ranih jutarnjih sati neumorno plesala na hitove Krankšvestera, Mimi Mercedez, Z++, Bore Balboe, Grše, KUKU$-a, Buntaia i Kreše Bengalke.

Osim glazbenog programa, posjetitelji su imali prilike uživati i u stotinama oslikanih zidova, izložbama, društveno-odgovornim projektima, ali i radionicama u kojima su mogli pokazati vlastitu kreativu u izradi grafita. 

"U deset godina održavanja festivala mnogo smo naučili, a prije svega shvatili smo da smo stasali u jedan veliki festival koji zaslužuje maksimalnu posvetu visokoj organizaciji i sigurnosti posjetitelja. S obzirom na vrhunske glazbene izvođače, odličnu produkciju i brojne posjetitelje koje očekujemo ove godine, odlučili smo koncertni dio prebaciti u 585 Club kako bismo cijeli festival doveli na veći nivo", za Muzika.hr je ispričao osnivač festivala, Marko Boko. 

S obzirom na ovakav uspjeh ovogodišnjeg izdanja Graffita, kao i svih dosadašnjih, očekujemo da će iduće godine još više podići ljestvicu i dodatno raspametiti sve stare, ali i nove posjetitelje ovog šarenog događaja. Naravno, nadamo se da će se tom šarenilu ponovno priključiti i JoomBoos ekipa. 

Tvoja reakcija?