Prvi 275 pregleda 28. studenoga 2020.

Grupa BQL ima iznenađenje: Uključite se na premijeru

neo visuals

Upravo se možete uključiti na premijeru nove pjesme popularnog slovenskog dvojca BQL, a u utorak, 1. prosinca, kada pjesma izađe, čeka vas pravo pravcato iznenađenje...na samom kraju!

UKLJUČI SE NA PREMIJERU I NABACI LAJK:

"Kad znaš da si pronašao pravu ljubav kaži joj da ju voliš", ovo je jasna poruka nove, romantične pjesme braće Roka i Aneja Piletiča iz grupe BQL.

Dečki dobro znaju da se propuštene prilike ne vraćaju, a to se još jednom dokazao i u njihovoj novoj pjesmi i romantičnom spotu koji su za istu snimili.

No, kada u videu jedna priča završi, tek tada druga počinje... O čemu mi to trabunjamo? Ma, sve će vam biti jasno u utorak. Tko se zaljubio, tko se odljubio, tko je na kraju sretan, a tko nesretan. Sve vam to donosi novi hit mladih glazbenika, samo na JoomBoosu!

 | Autor: neo visuals neo visuals

I zato, kad izađe, video pogledaj do kraja, jer se najljepše dogodi baš tamo! Do tada - nabacite lajk na premijeru i pokažimo da ljubav uvijek pobjeđuje tako što ćemo, do dana izlaska pjesme, skupiti 2.000 lajkova. Pa možemo mi to, zar ne? Sve za ljubav, naravno!

Tvoja reakcija?