Prvi 642 pregleda 19. studenoga 2018.

Gubitnici su se morali depilirati i jesti mast

Dok se jedan mentor suzdržavao od povraćanja nakon žlice svinjske masti, drugi je pokušao ostati hrabar za vrijeme depilacije noge! Osim toga, neki su morali pokazati svoje crtačke vještine

Sinoć je odrađen treći po redu prijenos prvog live YouTube kviza “Znaš il’ padaš” - samo za one dobrog želuca! Ovaj put su kandidati morali pokazati i svoju kreativnu stranu, a kroz red crtanja, red znanja i prelaženja vlastitih granica, mentore i kandidate vodili su simpatični voditelji Nika i Rasta.

Kviz je počeo u uobičajenom tonu te nitko nije mogao niti zamisliti što će ih na kraju zadesiti. Tako je nakon upoznavanja s natjecateljima Teom (18), Dorianom (17), Marcom(17), Tomislavom (22) i Leonom (17) krenuo njihov kvalifikacijski krug. Ovaj put morali su pokazati svoje umjetničke sposobnosti kroz igru “pictionary” što vjernijim crtanjem  pojma zadanog u kuverti. I dok su se neki snašli bolje od drugih, svaki mentor je izabrao svog favorita koji je nastavio natjecanje na padalici.

 

GOSTI IZNENAĐENJA

Gosti iznenađenja bili su popularni youtuberi 10ficho i The Sikrt. The Sikrt je izdvojio najdraže dijelove svoje knjige “The Sikrt: gola istina, bez cenzure” koja je nedavno izašla u prodaju i na čijem promoviranju trenutno radi “punom parom”.

 

JEDVA NAŠLI PITANJA KOJA NATJECATELJI NE ZNAJU

Natjecatelji su još jedanput pokazali svoje izvrsno znanje i još jednom pokazali kako zaista na mladima svijet ostaje. Osim izvrsnih odgovora usmjerenih na pitanja o Europskom parlamentu, znanja nije nedostajalo niti na ostalim poljima. Tako se u jednom trenu učinilo kako će zauvijek ostati na padalici, no, u ovom kvizu to ipak nije opcija. Kandidati su se “poskliznuli” na posljednjoj kategoriji pitanja o općoj kulturi.

 

MENTORI BILI KAŽNJENI ZA NEZNANJE SVOJIH KANDIDATA

Tim Gloria je još jednom odnio pobjedu što je mentoricu spasilo od izvršavanja nimalo ugodnih kazni. Fran i Leo nisu bili te sreće. Fran je morao pojesti žlicu masti što je gotovo rezultiralo povraćanjem, a Leo je kviz završio glatkom nogom.

Izgleda kako nakon ovakvih kazni, padalica više nikom ne izgleda tako strašno, kao što je to do sada bio slučaj.

Nemojte se zaboraviti uključiti u akciju  akciju 'Ovaj put glasam’ i na taj način utjecati na ishod izbora za Europski parlament koji se održavaju diljem Europe od 23. do 26. svibnja 2019. godine.

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LessiePotter

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>> www.WebJob33.Com
  • mala_loodacha

    fuuuuuj