Prvi 300 pregleda 29. travnja 2022.

Hailey Bieber otkrila da je imala operaciju srca

screenshot/youtube

Hailey Bieber prošlog je mjeseca doživjela blaži moždani udar, a nakon njega je bila podvrgnuta i operaciji srca

Manekenka i supruga pjevača Justina Biebera, Hailey Bieber, prošlog je mjeseca doživjela blaži moždani udar, a prije nekoliko dana je na YouTubeu objavila video u kojemu je objasnila kako se tada osjećala, a otkrila je i da je nakon toga morala ići na operaciju srca, piše CNN

POGLEDAJTE VIDEO:

Hailey je ispričala kako je simptome moždanog udara počela osjećati za vrijeme doručka kada je počela imati poteškoće u govoru, a osjetila je i kako joj trnu prsti na rukama. "Bio je to najstrašniji trenutak u mom životu", rekla je.

Nakon obavljenih pretraga, liječnici su otkrili da Hailey ima PFO, odnosno otvor između dvije pretklijetke srca što je dovelo do stvaranja krvnog ugruška koji je kasnije doputovao do mozga. Ovaj otvor se inače sam zatvori pri rođenju, no kod Hailey se to nije dogodilo. 

Kada su liječnici otkrili ovu anomaliju, Hailey je podvrgnuta operaciji kojom je ovaj otvor zatvoren i sada je opasnost od ponovnog stvaranja ugruška vrlo mala, odnosno gotovo nikakva.

"Osjećam veliko olakšanje jer smo uspjeli otkriti gdje je nastao problem i što smo uspjeli zatvoriti taj otvor. Laknulo mi je i zato što ću sada moći nastaviti živjeti svoj normalan život", ispričala je Hailey.

 

Pogledajte drugu epizodu Videostara!

Tvoja reakcija?