Prvi 392 pregleda 14. ožujka 2019.

Hailey izašla bez Justina i sad je to problem?

fanpageworld_/Instagram

Justin Bieber i Hailey Baldwin izgledali su pomalo napeti dok su napuštali stan u New Yorku u srijedu ujutro

Hailey je u utorak partijala s Kendall Jenner, Elsom Hosk i Carom Delevigngine dok je Justin ostao kod kuće jer se ne osjeća dobro pa je htio biti malo sam. Par je jučer ujutro uhvaćen kako izlazi iz svog i bili su vidno neraspoloženi.

Iako su modno izgledali izvanredno, izgleda kako Bieberu nije baš najbolje 'sjelo' to što mu je žena večer prije partijala u oskudnoj kombinaciji dok je on bio sam u stanu. Barem kako se čini po njihovim izrazima lica na fotografijama.

Podsjećamo vas, Bieber trenutno prolazi kroz teško razdoblje i ne zna što bi sa sobom te je čak putem Instagrama zamolio fanove da mole za njega.

Što misliš, jesu li se zaista posvađali zbog toga? Je li u redu da je Hailey izašla bez njega?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ahhhh.....