Prvi 2585 pregleda 03. studenoga 2021.

Hailey objasnila zašto nije 'odustala' od Justina

PA Images/PIXSELL

U zadnjih nekoliko godina gotovo je cijeli svijet mogao vidjeti da Hailey i Justin Bieber u svom braku prolaze kroz prilične probleme. No, još uvijek se nisu 'raspali', a Hailey je pojasnila i zašto

Justin i Hailey Bieber jedan su od onih parova koji jednostavno ne mogu svoje bračne poteškoće držati dalje od očiju javnosti, a nedavno su o tim poteškoćama i progovorili u jednom podcastu, piše Bustle. Hailey je ondje objasnila i zašto je odlučila ostati uz Justina dok se borio s problemima povezanima uz mentalno zdravlje. 

"Shvatio sam da je mnogo prijašnjih traumi i rana ovdje moralo zacijeliti da bih mogao biti u zdravoj i ozbiljnoj vezi", rekao je Justin. "Stoga sam se odlučio posvetiti procesu ozdravljenja, a prvi korak u tom procesu bio je otkazivanje svjetske turneje 2017. godine", dodao je. 

Nakon otkazivanja turneje, Justin se oglasio i na društvenim mrežama i objasnio kako mu je potreban odmor da bi mogao postati "čovjek koji želi biti, suprug koji želi biti i otac koji želi biti", a također je dodao da je dopustio da sve njegove nesigurnosti, ogorčenost, ljubomora i strah, ovladaju njime te da to više ne želi činiti.

POSLUŠAJTE PODCAST:

No, bez obzira na sve te probleme, njegova supruga Hailey odlučila je ostati uz njega. "Srećom, Hailey me prihvatila onakvoga kakav jesam. Čak i kada smo se vjenčali, tu je bilo još puno štete i boli koja se morala izliječiti, ali ona je i kroz sve to vidjela moje srce", rekao je. 

"Donijela sam odluku. Znam da ovu osobu volim već dugo vremena i da tada zaista nije bio pravi trenutak da odustanem od njega. Jednostavno mu to ne bih mogla napraviti. Zamisli da ostaviš nekoga u najgorim trenucima njegovog života. Ja jednostavno nisam takva osoba. Stoga sam odlučila ostati uz njega bez obzira na sve", rekla je Hailey.

Također, neki izvori bliski obitelji tvrde da je u svemu ključnu ulogu imala i Haileyna majka, Kennya Baldwin, koja ju je 'nagovorila' da ostane uz svog supruga uz sve što im život donosi.

Svi ti izazovi ojačali su njihovu vezu i sada razmišljaju o tome da prošire svoju obitelj. "Puno smo razgovarali o tome koji su naši ciljevi i gdje se vidimo u određenoj dobi...", rekla je Hailey. "Stalno smo pričali o tome da se želimo vjenčati mladi i da želimo imati djecu što prije", dodala je. 

Mislite li da su Justin i Hailey zaista riješili sve probleme i da je njihova veza sada dovoljno čvrsta?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?