Prvi 566 pregleda 24. kolovoza 2017.

Hakirali su Taylor Swift i upropastili iznenađenje za fanove

Taylor Swift
Instagram

Posljednjih dana Taylor Swift je teasala na svim svojim društvenim platformama. Dok su jedni mislili da se osvećuje, drugi su mislili da okreće novi list, no istina je ipak malo drugačija.

Osim ako ne živite ispod kamena, zmija na profilima Taylor Swift vam nije iznenađenje. Nakon što je izbrisala sve postove na svim društvenim mrežama, objavila je gmizajuću zmiju i najavila novi album 'Reputation' koji izlazi 10. studenog, a prvi singl stiže večeras.

No, navodno je otkriće bilo isforsirano jer je njenu službenu stranicu hakirao levi_valvi. Vijest o novom albumu je počela plivati internetskim prostranstvima pa su Taylorini PR-ovci morali požuriti sa službenom objavom.
Levi_valvi otkrio je cover albuma, broj pjesama i to da prva pjesma traje gotovo devet minuta. Nakon što je to objavio na Twitteru, brzo je skinuo post uz obrazloženje "Taylor Nation je na putu k meni doma".

 | Autor: screenshot/ATRL.net screenshot/ATRL.net

No, šteta je učinjena, a Taylor je službeno objavila album samo sat vremena nakon hakiranja. Je li to planirala učiniti sada ili ju je hakiranje natjeralo? Tko zna...

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?