Prvi 217 pregleda 09. rujna 2020.

Hana Huljić ima novu pjesmu: Tko je njezin 'Superman'?

Nakon pjesama 'Alisa', 'Noć bez snova' i 'Sedmo nebo', 'Superman' je Hanina četvrta autorska pjesma, koja je nastala u najizazovnije doba ove godine – u izolaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Za vrijeme izolacije, stvaranje ove pjesme bio mi je spas, fokusirala sam se na rad oko nje i u tome istinski uživala. Kao i sve moje pjesme do sada i ova ima verziju na hrvatskom i na engleskom jeziku.

 | Autor:

U engleskoj verziji naziva se '(Fu*king) Superman' i priča o ženi koja je razočarana svojim muškarcem kojem je samo bitno dokazati se drugima i glumiti heroja, dok je u hrvatskoj verziji 'Sama mogu sve' posebno izražena snaga žene koja se toj njegovoj samodopadnosti pomalo izruguje", ispričala je Hana.

POSLUŠAJTE ENGLESKU VERZIJU:

Kako ova magistra kompozicije i glazbene teorije od svojih glazbenih početaka razmišlja i komponira na engleskom, tako je i ova pjesma prvo dobila englesku verziju. Pjesma zrači pozitivom, a posebnu pažnju Hana je pridala i samom spotu.

"Scene za spot i njihov redoslijed nacrtala sam na papiru, izradila lutkice, zatim s Pilot studijem razradila što je od toga moguće realizirati te smo u hodu radili izmjene", objasnila je Hana.

 | Autor:

Kako je njezina vizija ispala u finalnom proizvodu, poslušajte i pogledajte na njezinom YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?