Prvi 9580 pregleda 21. siječnja 2019.

Hana iz 'Gospodina savršenog': Volim Dennisa Domiana!

hanii_official

Hana Rodić iz 'Gospodina Savršenog' otvorila je YouTube kanal, a u novom videu otkrila je koga od YouTubera najviše prati

Hana je napravila Q&A video u kojem odgovara na pitanja svojih fanova, a jedan od njih pitao ju je koga od youtubera prati.

"Youtuberi koje pratim su definitivno Baka Prase, Dennis Domian i Sapsi", otkrila je Hana.

Osim toga, odgovorila je i na pitanja kada se prvi put poljubila i koliko je plastičnih operacija napravila.

"Prvi put sam se poljubila sa 16 godina", rekla je pobjednica reality showa i dodala kako je prvog dečka imala sa 18 godina.

"Ljudi, nisam operirala ama baš ništa", otkrila je Hana i dodala kako joj je smiješno kad joj netko kaže da je plastična.

Nas zanima koji joj je omiljeni Dennisov video? Sigurno se ne može odlučiti jer su svi genijalni. Što ti misliš?

VELIKI INTERVJU HANE RODIĆ ZA 24 SATA, KAO I OSTALE NOVOSTI U NJEZINU ŽIVOTU, PRATITE OVDJE!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    opa opa :O