Prvi 19868 pregleda 01. travnja 2019.

Hana iz 'Gospodina savršenog' završila na policiji?

hanii_official

Hani nije baš najbolje 'sjeo' ovaj prvoaprilski Leonov prank, obećala je da će mu se 'osvetiti'

Danas je Prvi april. Dakle, savršen dan za sočan prank našeg Magic Leona. Ovoga puta žrtva mu je bila Hana Rodić, koju svi jako dobro znate iz 'Gospodina savršenog', a trenutno je pratimo i u showu 'Superpar'.

Leon ju je nazvao na mobitel i glumio da je policijski inspektor Stjepan Komšić te joj je rekao da je napravila nešto jako loše u večernjem izlasku sa subote na nedjelju.

"Zovem vas vezano uz slučaj koji se dogodio ove noći. Dobili smo prijavu da se u Ilici dogodio incident na ulici, da su se razbijale nekakve flaše, da je bilo loma, tučnjave i da ste vi u to bili uključeni", rekao joj je Leon, a ona mu je na to odgovorila da je medijska osoba i da se to zaista dogodilo, već bi bilo po svim novinama.

On je, ipak, nastavio. Rekao joj je da 'svjedoci tvrde' da je u četiri ujutro viđena u društvu još jedne osobe kako razbija boce o izlog obližnjeg lokala. Hana ga je uvjeravala da uopće nije izašla iz noćnog kluba i da je nemoguće da je to bila ona.

 | Autor: instagram story instagram story

Kad joj je Leon rekao da su "dobili snimku cure u sivoj jakni koja razbija boce", Hana se pokušala obraniti i rekla da joj je jedna cura sinoć uzela jaknu pa je to vjerojatno bila ta druga osoba. 

Leon joj je zatim rekao da su broj dobili od RTL Televizije, a ona je pritom malo izgubila živce. I dalje ga je uvjeravala da iz kluba nije izašla sve do šest ujutro kad je otišla kući, da nije popila ni kap alkohola, a on joj je zatim rekao da mora doći u postaju sutradan...

Kad ju je pitao koji je sutra dan, ona je rekla 1.4. "Tako je, sutra je Prvi april", nastavio je Leon... Kako je prank završio i kako je Hana reagirala kad je shvatila da ju je Leon zeznuo, pogledajte u prank callu!

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Isuse kaj?? :O hahaha