Prvi 454 pregleda 24. siječnja 2024.

Hit s TikToka: Morate probati ovaj preljev za sladoled

screenshot/tiktok/canva

TikTokom je zavladao novi trend prelijevanja sladoleda od vanilije maslinovim uljem, a ovaj je desert odobrila i Dua Lipa

Ovaj je neobični desert iznenadio ljubitelje slatkog koji su pretpostavili da će poslastica biti 'smeće', ali ga ipak nazivaju 'elitnom kombinacijom'.

“Ovo je moj omiljeni kasnonoćni zalogaj u posljednje vrijeme”, rekla je influencerica Nara Smith u videu na TikToku koji je imao 7,9 milijuna pregleda.

@naraazizasmith elite combination!! #snacks #latenightsnack #treat #dessert #vanillaicecream #icecream #fypシ ♬ original sound - Nara Smith

Influencerica najprije podijeli dvije, a ponekad i četiri kuglice kremastog sladoleda od vanilije prije nego što doda maslinovo ulje i prstohvat morske soli.

Glumica i kreatorica sadržaja Claudia Sulewski, djevojka glazbenika Finneasa O’Connella, također je reklamirala ovaj desert, no neki su ga proglasili luksuznim zalogajem.

@claudiasulewski how to elevate your vanilla ice cream 🫒 #oliveoilicecream ♬ original sound - Claudia Sulewski

U SAD-u ovaj desert postoji mnogo duže od TikToka. Početkom 2010-ih, Big Gay Ice Cream ponudio je kupcima maslinovo ulje i morsku sol kao preljev za njihov desert, zajedno sa sirupom od cvjetova bazge i prahom wasabi graška, piše New York Post.

Tvoja reakcija?