Prvi 684 pregleda 13. srpnja 2023.

Hit serija 'Tračerica' se konačno vratila na Netflix!

YouTube/Screenshot

'Tračerica' je zasigurno jedna od najomiljenijih tinejdžerskih drama svih vremena, a sada se napokon vratila na Netflix.

'Tračerica' je bila sastavni dio života svakog tinejdžera sredinom 2000-ih. Gledatelji su ju obožavali gledati od trenutka kada se Serena pojavila na Grand Central stanici. Nitko se nije mogao zasititi Blairinog ljubavnog trokuta, Serenine i Danove komplicirane veze, mnogih skandala u školi 'Constance' kao i raskošnog načina života o kakvom smo mogli samo sanjati.

Bila je to serija o kojoj su svi pričali, a sada možete ponovno proživjeti svoje tinejdžerske godine gledajući je iznova. Netflix je potvrdio da se svih šest sezona vratilo na njihovu platformu.

Ako nikada niste bacili pogled na seriju, pripremite se za neprestano gledanje 121 epizode.

 | Autor: YouTube/Screenshot YouTube/Screenshot

'Tračerica' se temelji na istoimenoj seriji romana Cecily von Ziegesar. Serija prati dramatične i raskošne živote učenika privatnih škola koji žive na Upper East Sideu na Manhattanu.

U seriji glume Blake Lively, Chace Crawford, Ed Westwick, Leighton Meester i Penn Badgley. Taylor Momsen, Sebastian Stan i Hilary Duff također se pojavljuju u emisiji.

Svih 6 sezona 'Tračerice' sada je dostupno za gledanje na Netflixu, piše Her.

Tvoja reakcija?