Prvi 45 pregleda 24. studenoga 2015.

Hoće li pet cura dati Vitalyju brojeve mobitela?

vitaly
YouTube

Obožavatelji su američkog Rusa zaustavljali na svakom koraku, a veliki interes medija pomalo je šokirao čak i njegovu mamu

Prvi dan u Zagrebu za najpoznatijeg je svjetskog YouTubera Vitalyja Zdorovetskiya bio je ispunjen obavezama. Obožavatelji su američkog Rusa zaustavljali na svakom koraku, a veliki interes medija pomalo je šokirao čak i njega i njegovu majku, s kojom je stigao u Zagreb.  
Navečer se pak opustio s ekipom iz JoomBoos-a u popularnoj 'Tkalči' i tamo su pali oklada i izazov koji Vitaly jednostavno nije mogao odbiti. 

Naime, ako u 'Jugiću' uspije u roku od dva sata prikupiti pet brojeva djevojaka, Maša s Joom Boos-a dati će mu masažu.  Ukoliko pak ne uspije u roku od dva sata prikupiti pet brojeva, Vitaly je obećao da će Mašu odvesti na večeru u vrijednosti od 500 američkih dolara. 
A vi sada sami odlučite kome ćete držati fige. 

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com