Prvi 2250 pregleda 09. siječnja 2019.

Horoskop je za danas spremio ljubavna iznenađenja!

janasnuderl / instagram

Je li danas dan kad se trebaš javiti simpi ili možda ipak ne?

Saznajte kako vam je horoskop danas naklonjen u ljubavi, s obzirom na to da je Sunce u znaku Strijelca, što utječe na obitelj i posao. Danas je super dan za samospoznaju i istraživanje osjećaja tvog dečka/cure ili simpatije. Ako ste u vezi, postavljajte što više pitanja drugoj osobi koja će pokazati da su vam bittni. Pa, evo kakav će vam ljubavni život biti danas, piše Your Tango.

Ovan

Uspjeh je s vama. Sada je vrijeme da se vaš odlučan i naporan rad isplati. Doživjet ćete razdoblje velikog potencijala i novo stečeno samopouzdanje koje će vas osnažiti i dati vam bolju sposobnost razmišljanja. U ljubavi to znači dinamiku i nova iskustva. Danas je vaša ljubav usmjerena prema radu i novim izazovima.

via GIPHY

Bik

Materijalne stvari su vam veoma važne, a trenutno osjećate kao da vam se cijeli svijet urušava. Da, ovo je vrijeme apsolutne promjene, ali s time dolaze novi počeci i nove mogućnosti. Sve loše što vam se u zadnje vrijeme dogodilo, od danas će krenuti na bolje i s vremenom ćete vidjeti kako su te drastične promjene bile potrebne. Danas bi mogli shvatiti kako nije sve u materijalnom i baciti oko na neku novu osobu!

Blizanci

Čeka vas razdoblje u kojem će vas pratiti sreća.  Dobro se dobrim vraća, ali to nije razlog zašto vam slijedi dobro razdoblje. Uživajte u ovom trenutku i budite s prijateljima, obitelji i ljudima koje volite. Zapamtite kako se ništa u životu ne događa slučajno i samo se prepustite. Zato, ako danas slučajno sretnete simpu, slobodno ga/je pozovite na spoj. 

Rak

Rakovi su optimistični i upravo sada se tako osjećate.  Pozitivno, sretno i mirno jer vjerujete kako će sve biti dobro. Ako ste neko vrijeme patili zbog prekida, znajte da vas sad čeka samo bolje. Razmišljate o svemu što želite ostvariti ove godine. Možda želite pronaći novu ljubav, novi posao, putovati... A zatim to i ostvarite, zvijezde su vam naklonjene! Danas je dan kada ćete preboliti bivšeg/u. 

via GIPHY

Lav

Vrijeme je da počnete slušati svoju intuiciju. Odvojite vrijeme i odgodite sve odluke dok ne dobijete sve odgovore koje trebate. Ako ste muško, opasna žena bi mogla uskoro doći u vaš život, a to je loš utjecaj. Pazite kome ćete danas vjerovati.

Djevica

Vrijeme je da se odmorite od svega zato što vas čeka naporno razdoblje. Danas je zato odličan dan da se malo više angažirate u ljubavi jer ćete do daljnjeg biti prezaposleni drugim stvarima. Ako ste u vezi, posvetite se dečku/ curi što je više moguće.

Vaga

Sljedi nestabilno razdoblje na svim poljima vašeg života. Ako niste u stabilnoj vezi, bolje da je prekinete jer teško da će nešto dobro izaći iz nje. Pokušajte što više srediti život i sve što vam ne odgovara izbaciti iz njega.

Škorpion

Škorpioni, vama je u prirodi da morate dobiti ono što želite, makar se naradili za to. Ali, danas bi mogli imati osjećaj kako ste postigli sve što ste htjeli i to bi vas moglo uznemiriti jer nećete znati što bi sami sa sobom. Opustite se i uživajte jer imate razloga za to, sljedi vam dobro razdoblje. Pustite i ljubav na miru, ako se nešto treba dogoditi, dogodit će se, ali ne morate forsirati.

via GIPHY

Strijelac

Iako ste inače sami sebi dovoljni za postizanje ciljeva, danas bi mogli zatrebati pomoć. Nemojte se ustručavati nekoga zamoliti da vam pomogne. Isto vrijedi i za ljubav. Ako imate ljubavnih nedoumica, prijatelji su ti čije bi savjete danas trebali polušati i sve će biti ok. 

Jarac

Jaraci, vi imate naviku da budete svjesni svega, a znate biti i arogantni. Pazite da vam se te karakteristike danas ne obiju o glavu po pitanju ljubavi. Slušajte drugu stranu i budite pažljivi, pokažite da vam je stalo, inače bi moglo doći do svađe ili prekida.  

Vodenjak

Sada je zbunjujuće i frustrirajuće vrijeme za vas. Upotrijebite svoje sposobnosti rješavanja problema kako biste smislili koga ili čega se morate riješiti kako bi donijeli više mira u svoj život. Zatim to i učinite. Danas je vrijeme da sve rasčistite s dečkom/curom i odlučite ima li vaša veza smisla ili je bolje prekinuti.

Ribe

Ribe su uvijek tu kada treba pomoći i češće misle na druge pa na sebe. Vrijeme je da se to promijeni i da više počnete razmišljati što vi želite i da si dopustite da vas drugi tetoše. Danas je idealan dan za to. Ako imate obožavatelja/icu koji bi sve učinili za vas, dajte mu/joj priliku.

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    uuuuu zanimljivo...