Prvi 2409 pregleda 23. ožujka 2018.

Hodajući filter: Istetovirao si cijelo lice sivo

https://www.instagram.com/adam.curlykale

Kada pogledaš Instagram profil Adama Curlykalea, sve slike izgledaju kao da je koristio negativ filter, ali kada malo bolje pogledaš, on tako zapravo izgleda. Istetovirao je cijelo lice u sivo, pa čak i oči. Farba si brkove i bradu u bijelo i izgleda kao hodajući negativ filter.

Adam je prekrio 90 posto svog tijela tetovažama i ne planira stati dok nije ful istetoviran. 

-Tetovaže su mi pomogle da prođem kroz teško razdoblje u životu- rekao je Adam i dodao da se borio s rakom, pobijedio ga, ali da su agresivni lijekovi jako utjecali na njegovo tijelo i izgled. 

Mjeseci kemoterapije i radioterapije napravili su svoje, na nekim dijelovima kože izgubio je pigment, odnosno razvio mu se albinizam. Ljudi u Poljskoj, gdje živi, nisu ga prihvatili kao takvog. Postao je depresivan i imao je ozbiljnih psihičkih problema dok nije pronašao tetovaže.

-Tetovaže su mi pomogle da se ponovo pronađem- rekao je Adam i dodao da je nakon tetoviranja opet počeo vidjeti potencijal u sebi i životu. 

-Imam posebnu viziju kako želim izgledati. To je moje tijelo i radim s njim što želim. Život je kratak i prestao sam se brinuti što će biti sutra- govori Adam.

 

The queen-queer came back from the city. #hoes #queer #slut #whore #adamcurlykale

A post shared by Adam (Oreo) Curlykale (@adam.curlykale) on

Adam zna da se njegov izgled ne sviđa svima, ali ga to ne dira. Njega čini sretnim i to je najbitnije.

-Živim zadovoljno i umrijet ću zadovoljan- kaže Adam i dodaje da žali one koji ne žive život punim plućima i ne grabe svaku priliku koju dobiju. 

Tko će te pozvati van: Saznaj inicijale simpatije

A kako bismo vam pokazali koliko smo zahvalni našim JoomBoos vojnicima, u nedjelju u 11 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu pripremili smo vam pravu poslasticu. Sve ono što niste znali o JoomBoosu i o omiljenim youtuberima moći ćete pogledati u najbrutalnijem dokumentarcu ikada koji je napravio legendarni Robert Knjaz.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    ajme totalno ludo... nikad to ne bi napravila