Prvi 2715 pregleda 26. srpnja 2018.

Horor priča: Djevojka imena Mary

Pinterest

Naš JoomBoos novinar Andrej Has priredio nam je priču od koje ti se sledi krv u žilama i osvojio predobar poklon paket koji možeš imati i ti!

Sjećam se tog dana kao da je bio jučer...

Prijateljica i ja išli smo u šetnju. Bilo je dosta kasno, no to nije utjecalo na našu odluku. Došli smo do jedne stare, napuštene kuće s puno ogledala: Kuća me podsjetila na labirint ogledala. Bili smo veoma znatiželjni i odlučili smo ući unutra.

Već na samom ulazu vidjeli smo ogromnu lokvu krvi čiji je trag vodio do jednog ogledala. 

"Bolje da se vratimo i otiđemo odavde" rekao sam prijateljici.

"Ma daj... ti si kao beba. Svega se bojiš" izazivala je ona nazad. No, nisam je poslušao. Znao sam da moram otići što prije iz ovog strašnog mjesta. Kada sam izašao iz kuće ugledao sam djevojku u staroj bijeloj vjenčanici. Niz lice su joj curile crvene suze. Vrlo sam brzo shvatio da to nisu suze već krv. 

"Zovem se Mary" rekla je tihim piskutavim glasom. "Ubili su me prije deset godina, točno prije vjenčanja. Moj duh zauvijek je zarobljen u ovoj kući. Bježi odavde! Jer ako pratiš lokvu krvi zadesit će te strašna nezgoda". 

U trenutku kada je Mary to izjavila shvatio da sam da je moja prijateljica i dalje u kući. Potrčao sam unutra kako ju ne bi upozorio na moguću tragediju. No, bilo je već prekasno. 

Držala se za glavu i vrištala, a kada sam ju pogledao shvatio sam da joj nedostaje jedno oko. 

"Jesam li rekla ako se netko približi ogledalu da će nastradati" cijelom prostorijom odjeknuo je njezin glas. Tijelo mi je promrzlo. Počeo sam vrištati i zvati u pomoć. 

Nekoliko minuta kasnije u kuću je uletio susjed. U ruci je držao sjekiru, te nas je izvukao van. 

"Djeco, pa što radite ovdje? Što mislite kako sam ja izgubio oko?" izjavio je susjed i objasnio da je prije sedam godina iz znatiželje išao vidjeti što se krije u staroj, napuštenoj kući. Pozvali smo hitnu pomoć. Nažalost, prijateljica je zauvijek ostala bez oka, no ubrzo je dobila umjetno oko. 

Vrlo brzo, samo nekoliko mjeseci kasnije, stara kuća je srušena. Za vrijeme rušenja kuće pojavio se i svećenik koji ju je posvetio ovim riječima. 

"U ime Oca i Sina i Duha svetoga, izlazi đavle iz kuće ove."

 

POSTANI I TI JOOMBOOS NOVINAR. Šalji nam članke, kvizove, ideje na kontakt@joomboos.hrosvoji predobar poklon paket.

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve