Prvi 6726 pregleda 17. siječnja 2019.

Horoskop: Lav kralj ljubomore, ali ni Djevice nisu daleko

hannaschonberg/Instagram

Znaš li koji je tvoj okidač za ljubomoru?

Ah, to malo čudovište koje se najčešće označava žutom bojom: ljubomora. Iako malo tko želi priznati da je ljubomoran, ljubomora čuči u svima nama, samo što je neki pokazuju više od drugih. Ali svi se možemo složiti da je to negativna emocija i da ne može donijeti ništa dobro. Nitko ne voli biti okarakteriziran kao ljubomorna osoba i svatko se nada kako među najljubomornijim horoskopskim znakovima neće pronaći svoj. No, kao što smo rekli, ta nepoželjna ljubomora je u svima nama, samo su razlozi za nju drukčiji. Your Tango piše što vas čini ljubomornim s obzirom na horoskopski znak.

Ovan

Ovan postaje vrlo ljubomoran zbog izgleda. Ovnovi se trude u svakom trenutku izgledati dobro i ako uoče nekoga tko bolje izgleda, oni pucaju od ljubomore. Dovoljna im je i sama činjenica da imaju potencijalnu konkurenciju.

via GIPHY

Bik

Bikovi žele biti šefovi, a najgore im je ako nisu u centru pozornosti. Vrlo su ljubomorni na pozornost koja im je oduzeta i sve će učiniti kako bi opet došli u 'prvi plan'.

Blizanci

Blizanci lako postaju ljubomorni, ali to ne pokazuju sve dok ne postane prekasno. Blizanci imaju visoko samopouzdanje i ne podnose kad se nekom drugom pripisuju njihove zasluge.

Rak

Rakovi su ludi za materijalnim stvarima i u krvi im je da moraju kupovati što im treba i ne treba. Ako vide da netko ima ljepše i skuplje stvari od njih, u sebi će 'kuhati' od ljubomore. 

via GIPHY

Lav

Lav je najljubomorniji horoskopski znak od svih. Pogotovo što se tiče veze. Lavovi će biti ljubomorni i itekako to pokazati ako sva pažnja nije na njima ili ako dečko/cura slučajno pogleda drugog/drugu.

Djevica

Djevica je ljubomorna na sve i na svakoga, ljubomora je često izjeda i na kraju sama sebi postaje neprijatelj. Ako imaš nešto bolje od nje, Djevica će patiti i neće ti željeti baš lijepe stvari.

Vaga

Još jedan "ljubomoran na svakoga" zodijak znak. Ipak, Vaga je najosjetljivija na humor. Ako se nađe u društvu netko dugovitiji, Vaga će učiniti sve da mu 'spusti' i osramoti ga. 

Škorpion

Škorpioni su ljubomorni na svačiji poslovni uspjeh. Vole biti dominantni u tom području i na sve gledaju kao na konkurenciju. No, Škorpioni će svoju ljubomoru pretvoriti u produktivnost tako što će učiniti sve da budu najuspješniji.

via GIPHY

Strijelac

Nije da Strijelci nisu ljubomorni, samo njima treba jako puno vremena da to shvate. Jednom kad shvate da su na nekoga ljubomorni, oni će se jednostavno maknuti od te osobe, što tu osobu može zbuniti jer nikada neće dobiti objašnjenje što je krenulo po zlu.

Jarac

Jarci su rijetko ljubomorni i treba postojati zaista dobar razlog da bi to postali. Možda kad vide kako im netko oduzima najboljeg prijatelja ili simpatiju, do tad će biti mirni.

Vodenjak

Okej, kod Vodenjaka je priča malo drukčija. Oni obožavaju kad su drugi ljubomorni na njih. Zato se vole hvaliti i pokazivati više nego što je to potrebno.

Ribe

Ribe su drugi po redu najljubomorniji horoskopski znak. Bilo da je riječ o prijateljstvu, ljubavi, uspjehu... Ljubomorne su apsolutno na sve. S razlogom ili bez. Često znaju vidjeti i nečega čega nema. Ljubomorni su do te mjere da sami sebi znaju ugroziti zdravlje. 

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omgxD