Prvi 5098 pregleda 16. listopada 2018.

Horoskop: Rakovi će otkriti sebe, a lavovi zavode

girly.inspo / instagram

Što ti kaže horoskop ovaj tjedan

OVAN

Bit ćeš usmjeren na upoznavanje novih ljudi, zato dobro pazi na to kako komuniciraš. Nemoj ići prebrzo i budi taktičan.

BIK

Omiljen si u društvu jer imaš najluđe priče o svojim ljubavnim avanturama i ekipa ne može bez tebe. Svaki dan ti se događa nešto novo i privatan život bit će ti prezabavan.

BLIZANCI

Htjet ćeš biti u vezi, ali ne znaš kako to isplanirati. Vodiš borbu između razuma i osjećaja, a za sad je najbolje da pratiš razum.


RAK

Kroz razgovore i priče možeš otkriti sebe, zato nemoj podcjenjivati nijedan razgovor. Prihvati sve kave i druženja jer može biti nešto ful novo. Ako si u vezi bit ćeš na distanci.


LAV

Pokušavaš zavesti voljenu osobu, ali okolnosti to ne dopuštaju. Pazi kako drugi reagiraju na tvoje nabacivanje i zavođenje.


DJEVICA 

Postaješ sve društveniji i stalno pozivaš prijatelje na druženje, a preko njih možeš pronaći ljubav. Oni koji su u vezi ići će na luda mjesta skupa. 


VAGA
 

Malo ćeš se udaljiti od voljene osobe, a nećeš ni biti raspoložen za ljubav. Bit ćeš raspoložen za zabave i izlaske, ali se nećeš previše zbližavati s drugima.

ŠKORPION

Pred tobom su lijepi ljubavni dani i uživaj u njima. Imaš puno prilika za zbližavanje, a bit ćeš veseo i zadovoljan. Ako si solo, vrijeme je da izađeš iz kuće i zabavljaš se.


STRIJELAC

Stavljaš ljubav na pauzu zbog toga što si zauzet u drugim područjima u životu. Morat ćeš odgađati ljubavne susrete jer nemaš vremena za njih. Ako si u vezi, nemoj dopustiti da ti se partner osjeća zapostavljeno. 


JARAC

Nije dobro ništa na silu, pa tako ni ljubav. Bilo bi dobro da malo pauziraš i opustiš se. Sve će doći u svoje vrijeme.


VODENJAK

Otvorit ćeš svoje srce i oslobodit ćeš se svega što te koči. Zbog toga će ti odnosi s drugima biti bolji i bit ćeš motiviran da ideš dalje.


RIBE

Očekuj mirne ljubavne dane, bit će ti se lakše povjeriti partneru i sve će biti kako treba. To će ojačati vaš odnos. Ako si solo, tražiš ozbiljnu vezu.

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve