Prvi 2456 pregleda 12. kolovoza 2019.

Rakovi će se ovog tjedna zaljubiti, a Škorpioni razočarati

Parker Johnson/Unsplash

Bez obzira vjeruješ li slijepo u horoskop ili ga čitaš iz zabave, provjeri što ti poručuje za ovaj tjedan.

Saznaj koji dan u ovom tjednu je stvoren za prijateljstva, a koji bi ti mogao napuniti novčanik. Hmm.

Ovan

via GIPHY

Od utorka ćeš biti u centru pozornosti, a u četvrtak je tvoj dan za prijatelje. U subotu možeš očekivati nove ideje, ambicije i nalet energije. Iskoristi to!

Bik

via GIPHY

Utorak je tvoj dan za provođenje vremena doma s obitelji. Taj dan također svoje ideje podijeli s bliskim ljudima kako bi napredovao/la. Nedjelja je tvoj dan za pobjeđivanje strahova, piše Cosmopolitan. Zapamti to! 

Blizanci

via GIPHY

Utorak je dan za ljubaznost, a četvrtak za avanture. Za vikend te čeka suočavanje s emocijama pa se pripremi na to.

Rak

via GIPHY

Kod tebe je utorak dan za novac, a četvrtak za ljubav. Možda ti baš tada simpa prizna da mu/joj se sviđaš. A ne škodi da i ti preuzmeš inicijativu. Nedjelja je dan za komunikaciju pa je iskoristi za postavljanje granica s ljudima koji te već neko vrijeme živciraju.

Lav

via GIPHY

Utorak vrišti romantikom. Imaš li već neke planove? Ako nemaš, vrijeme je da ih napraviš. U subotu se posveti novcu.

Djevica

via GIPHY

U utorak se riješi očekivanja koje imaš. Četvrtak je stvoren da stvoriš plan prehrane i skoncentriraš se na svoje zdravlje, a subota je dan za nove početke i snove. Sretno!

Vaga

via GIPHY

U utorak bi ti tvoj frend/frendica mogli priznati da im se sviđaš, a od četvrtka bi mogao/la postati hrabriji. U subotu je idealno vrijeme da raskineš veze s ljudima koji ti ne odgovaraju.

Škorpion

via GIPHY

Već u utorak bi ti netko mogao priznati da te cijeni, a u subotu bi mogao/la napokon otkriti tko su ti pravi prijatelji. Pripremi se na to.

Strijelac

via GIPHY

Utorak je stvoren za romantična iznenađenja. U subotu te čeka razmišljanje i slušanje drugih. Izbori se za ono do čega ti je stalo i naposlijetku za svoje snove.

Jarac

via GIPHY

Iskrenost će kod tebe stupiti na snagu već u utorak, a u četvrtak te čeka uspjeh u financijama. Kod tebe je subota stvorena za istraživanje i avanture. Daj si oduška!

Vodenjak

via GIPHY

Bilo da si singl ili imaš simpu, nešto bi se moglo promijeniti u utorak. Pripremi se. U četvrtak ćeš morati donijeti neke odluke pa dobro razmisli o njima. 

Ribe

via GIPHY

Utorak je kod tebe dan za brigu o sebi, a u četvrtak se riješi osobe u životu koja te ne zaslužuju. Krajnje je vrijeme za to. U subotu bi se nešto moglo promijeniti na tvom ljubavnom planu. Sretno!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    e bas cemo vidjeti