Prvi 7517 pregleda 10. prosinca 2018.

HOROSKOP: Što te čeka u ovom tjednu?

fashiongalsz/instagram

Planeti su se uravnotežili i otvorili svim znakovim put da napreduju i razvijaju se pozitivno. Što zvijezde predviđaju tebi?

OVAN

Pozitivan si i spreman na avanture. Prati svoje impulzivne odluke, a što se tiče emocija - slušaj ih i budi okružen pravim ljudima.

BIK

Ima nešto što očajnički želiš podijeliti, a netko želi čuti baš to što nudiš. Može biti komplicirano, ali vrijeme je da to napraviš. Okupi svoje prijatelje jer će ti fokus ovaj tjedan biti na njima.

BLIZANCI

Romantičan si i treba ti tvoja druga polovica. Tražiš razumijevanje, a ne smiješ zaboraviti da se suprotnosti privlače. Drži se onoga što te inspirira i iskoristi sav svoj kapacitet.

RAK

Bit ćeš posebno ograniziran i svi planovi će ti ići od ruke. Što se tiče vikenda, mogao bi otići na neko putovanje - istražuj nova mjesta, nove knjige i novu glazbu.

LAV

Podijeli ono što ti je u srcu - Merkur ti daje samopouzdanje i vrijeme je da kažeš svoju istinu, podijeliš svoje snove i svima pokažeš svoju sreću. Ne ignoriraj kreativnost koju imaš u sebi već neko vrijeme. Za vikend ćeš se osjećati posebno seksi.

DJEVICA

Tvoja ranjivost čini te lijepom - prestani misliti da sve mora biti savršeno. Merkur te tjera da se emocionalno otvoriš, pokažeš empatiju i nesavršenosti sovm partneru. Za tebe je vrijeme romansa, pa se prepusti.

VAGA

Lakše komuniciraš i ljudi te razumiju. Kada razgovaraš, dopusti si da imaš razumijevanja, ali budi direktan. Mjesec te motivira da budeš organiziran, pa ti je lakše prolaziti kroz blagdanski stres. 

ŠKORPION

Merkur te uči vrijednsotima i idejama koje te štite, financijski i općenito. Vjeruj svom predosjećaju o novcu i svojoj sigurnosti jer te intuicija neće izdati. Mjesec te gura da prihvatiš sreću jer će ti ovaj vikend ostati u pamćenju.

STRIJELAC

Odlično ti ide komuniciranje, elokventan si i imaš super ideje. Ovaj vikend se druži s obitelji i bliskim ljudima, a zbog tog ćeš se osjećati još bolje.

JARAC

Vrijeme je za detoks, odmaranje i opuštanje. Zaslužio si, a to će ti kasnije pomoći da imaš više snage. Ovaj vikend ćeš dobiti puno novih ideja i poslušaj ih.

VODENJAK

Sve što trebaš je podrška svojih prijatelja. Prioritet su ti tvoja sigurnost i financijsko stanje, pa ćeš biti štedljiv.

RIBE

Za tebe nema blagdanskog odmora. Merkur ti daje energiju da ostvariš svoje snove u karijeri - odrađivat ćeš sve zadatke na vrijeme i bolje nego inače. Vikend je tvoj i neka ti prioritet bude vlastita sreća. 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Bit će mi baš super jeeej