Prvi 758 pregleda 11. ožujka 2019.

Horoskop: Zašto će Ribama ovaj tjedan biti poseban?

freshsoulclothing/Instagram

Ako ste vi među ovim znakovima, čeka vas nezaboravan tjedan

Za ove znakove sve polako sjeda na svoje mjesto. Ovog tjedna bit će prepuni energije, amnbicija i sreće. Elite Daily zna što točno mogu očekivati.

1. Rak 

U zadnje vrijeme osjećate kao da sve ide u vašu korist jer je Sunce napokon u vašoj devetoj kući avanture i filozofije. Bit ćete inspirirani putovati, posjećivati ​​nove prostore, učiti nove stvari i proširiti svoje horizote. Trenutno nije vrijeme za igre na sigurno i ograničavanje. Umjesto toga, uključite se u kulturnu razmjenu. Upoznajte nove ljude, zaronite u temu o kojoj ništa ne znate i probajte nešto što nikad niste. Sad je vrijeme za to.

via GIPHY

2. Škorpion

Ako osjećate da nešto želite učiniti, ali se ipak dvoumite, učinite to. Koristite ovo kao priliku da isprobate nove oblike zabave i ponovno se povežete sami sa sobom. Ovaj tjedan vam prije svega nosi odličnu zabavu.

via GIPHY

3. Riba

Preplavljeni ste samopouzdanjem, ljubavlju i kreativnošću. Osjećate se odlično u svojoj koži. Toliko ste toga prošli u zadnje vrijeme i sada je napokon došlo vrijeme da odahnete. Ovog tjedna će izaći na vidjelo koliko ste sposobni, a sve što dotaknete na poslovnom planu trebalo bi završiti i više nego dobro. 

via GIPHY

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma jel?