Prvi 12825 pregleda 11. veljače 2019.

Horoskopski parovi koji će se međusobno prevariti

90ssclassy@instagram

Savršen par? Baš i ne

Neki parovi horoskopskih znakova jednostavno nisu jedno za drugo. Naravno, nemoj ostaviti svog partnera samo zbog horoskopskog znaka, ali budi na oprezu.

Ovi horoskopski znakovi najvjerojatnije će se međusobno varati, piše Your Tango.

1. Ovan i Bik

Mars vodi Ovna, a Venera Bika što ih čini savršenim parom, ali postoji jedna sitnica - Ovan nije ni blizu vjeran kao što je Bik. Zbog toga se ne slažu o monogamiji i vjernosti, odnosno o tome koliko su one važne u vezi te zato nisu na istoj razini. 

2. Blizanci i Vaga

via GIPHY

Ovi znakovi se prirodno privlače jer ih vodi isti element, ali Bliazanci jednostavno preziru vezivanje što je potpuno suprotno od Vage. To stvara nesuglasice u vezi te se ovi znakovi mogu vrlo brzo udaljiti.

3. Rak i Jarac

Rak uživa u Jarčevoj pažnji dok si Jarac ne može pomoći da se ne zaljubi u Rakovu senzualnost. Jedino što Jarac ne zna da Raku vrlo brzo može postati dosadno u vezi, a to se događa jer Jarac nikad neće moći ispuniti Rakove seksualne želje.

4. Lav i Strijelac

via GIPHY

Ove znakove vodi vatra i vješti su u ljubavi. Lavov talent u krevetu ne kompenzira za to što ima potrebu za konstantnom pažnjom, a Strijelac želi putovati i upoznavati druge ljude. U tom području se ne podudaraju, ne znaju kako zajedno provoditi vrijeme i gdje uložiti truda. Bez obzira na kemiju koju imaju, Strijelac nikad neće ispuniti Lavova kraljevska očekivanja.

5. Škorpion i Ribe

Ova dva znaka drže previše tajni jedan protiv drugoga. Varanje bi im bilo najmanji problem, jer si konstantno lažu bez ikakvih posljedica. Djevica je perfekcionist i ne bi mogla živjeti spontano kao Vodenjak.

6. Vodenjak i Djevica

Bez obzira što će se Vodenjak odmah zaljubiti u Vagu, ipak ne može si pomoći da ga ubrzo ne zavede netko drugi. 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aaaajoj :O