Prvi 419 pregleda 16. srpnja 2018.

HOTEL TRANSILVANIJA 3: PRAZNICI POČINJU

Kada se vampiri zaljube i šišmiši padaju s neba!

Vampirska ljubav je u zraku! Jeste li spremni za potpuno drugačijeg Drakulu? 

Hotelu Transilvanija Drakula okuplja sva čudovišta i njihove obitelji i oni tamo mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudskim svijetom koji Drakula kasnije, kada ga kći Mavis uvjeri, otvara i za ljude i ostala ne-čudovišta. 

Drakula je ovaj put odlučio uzeti mali odmor i opustiti se s obitelji i prijateljima, a odlaze na raskošno krstarenje organizirano samo za čudovišta. Naime, na odmoru Drakulino srce će se otopiti i osjetiti pravi vatromet. Hoće li to Drakula pronaći ljubav?!

Odgovor na to pitanje saznaj ovog srpnja u kinima u trećem nastavku ovog animiranog hita - Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! 

 | Autor:

Drakula je ugrabio šansu za drugu ljubav i potpuno se prepušta misterioznoj brodskoj kapetanici Ericki. Kako ni ovaj put nitko nije osoba, ili bolje rečeno, čudovište, kojim se predstavlja, tako je i Ericka sve samo ne bezazlena brodska kapetanica.

Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša spasiti zaljubljenog oca od zle kapetanice.

Dok se s njima događa sva ta frka, čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, ne znajući kakva im opasnost prijeti. 

Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji te hoće li se s ovog krstarenja svi vratiti sretni i zadovoljni, ili će posljednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon dobiti svoju dugo čekanu osvetu? 

 | Autor:

  Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju podiže zabavu na sasvim novu razinu i bit će pravi ljetni hit!

Ne možemo dočekati, a ti?

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 

A ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • onajkojinijemoj

    Boring ocu gkdat izbaviteljeeee
  • Avatar dbeber

    dbeber

    e ovom filmu se brutalno veselim!