Prvi 439 pregleda 28. lipnja 2023.

Hrabra djevojčica: Prodaje krafne i skuplja novac za oca!

screenshot/tiktok/canva

Vrijedna djevojčica Nina oduševila je regiju! Počela je prodavati krafne u Novom Sadu, a sav prikupljeni novac čuva za liječenje svog oca.

Društvenim se mrežama proširila vijest kako djevojčica Nina iz Novog Sada skuplja novac za liječenje svog bolesnog oca prodajući krafne. Nakon što su čuli ovu dirljivu priču, mnogi su se uputili prema glavnom trgu i stali u red kako bi ovu hrabru djevojčicu učinili još sretnijom.

Krafne koje Nina prodaje po cijeni od 100 dinara (0,85 eura) peku njezina majka i baka, a pomoć su pružile i susjede.

"Ja sam prvo htjela prodavati krafne za džeparac. Ali sam se sjetila da bih mogla pomoći tati da skupimo što prije novac za njegove lijekove. Tako sam počela prodavati zbog njega", ispričala je djevojčica, a piše 24sata.

@zorantadic12 Za sve ljude dobre volje koji ne mogu da kupe krofne i tako pomognu ovoj predivnoj devojčici i njenom tati,pošaljite SMS na 3800 i upišete broj 161#srbija #balkan #novisad ♬ original sound - Z.Tadic

Mnogi su na društvenim mrežama podijelili priču ove hrabre djevojčice potičući ostale da sudjeluju u humanitarnoj akciji.

@beauty_coach_luxury #novisad #humanost ♬ Sunčan Dan - Neno Belan

Ninin otac Zoran je 2016. godine izgubio vid nakon ablacije mrežnice. U ožujku 2022. ponovno se javlja ablacija, nakon čega su mu dijagnosticirani simpatička oftalmija i panuveitis. Životno je ugrožen te mu je potreban novac za nastavak liječenja u Moskvi, a njegova se kći hrabro primila posla te odlučila pomoći svom ocu.

Tvoja reakcija?