Prvi 462 pregleda 16. svibnja 2021.

Hrvatska bira lokalnu vlast: Pratite izbore iz 24sata studija

24Sata, Promo

Live emisiju, koju vode Anamarija Burazer i Emirat Asipi iz redizajniranog studija, 24sata prenosi na svim svojim platformama, tako da rezultate možete pratiti na webu, YouTubeu i Facebooku 24sata.

U live emisiji koja počinje u nedjelju u 19 sati voditelji 24sata komentirat će prve rezultate lokalnih izbora ispred multimedijalnog spektakla, koji će informativne emisije iz studija dići na sasvim jednu novu razinu. Sve kandidate, postotke i rezultate te omjere snaga prikazuju na visokotehnološkom čudu - Samsungovu The Wallu, piše 24sata.

Ovdje gledajte izbore uživo:

Tri milijuna i 660 tisuća birača bira lokalnu vlast oni odlučuju tko će u iduće četiri godine voditi njihove općine, gradove i županije te tko će biti u predstavničkoj vlasti.

Kome je omogućeno glasovanje?

Omogućeno je glasanje za birače koji su na dan izbora u samoizolaciji ili su oboljeli od korone. Za birače koji su u samoizolaciji vrijedi isto pravilo kao i za one koji ne mogu pristupiti biračkome mjestu zbog teže bolesti, nemoći ili invaliditeta.

Posebna, stručna gostovanja 

Voditelji će ugostit političare, analitičare i predstavnike udruga koji će analizirati rezultate prvog kruga lokalnih izbora uz javljanja uživo naših reportera iz cijele zemlje

Sve vijesti o glasovanju pratite na portalu 24sata i u liveu na društvenim mrežama.

Tvoja reakcija?