Prvi 1501 pregleda 22. siječnja 2019.

Hrvatska Kim Kardashian otkrila tko joj je dečko!

j_make_up@instagram

Jelena Perić, poznata i kao hrvatska Kim Kardashian, u vezi je s nogometašem Igorom Bubnjićem

Make up artistica i influencerica Jelena Perić, koja se proslavila nakon što su mediji primijetili da neodoljivo podsjeća na Kim Kardashian, više, na žalost svih njezinih obožavatelja, više nije slobodna! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home❤️

Objavu dijeli Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

Jelena je dugo skrivala vezu, ali sad je prvi puta objavila fotku s nogometašem Igorom gdje se drže za ruke. I sad više nema sumnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😏

Objavu dijeli Igor Bubnjic (@igorbubnjic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red velvet🍰

Objavu dijeli Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

Inače, Jelena je postala i svjetski poznata, kada su ju britanski mediji opisali najboljom dvojnicom Kim Kardashian te napisali kako izgledaju identično. Zahvaljujući toj usporedbi, Jelenu na društvenim mrežama prati više od milijun ljudi, a kako je sama rekla prije manje od tri godine, jedna objava joj donese prosječnu hrvatsku plaću, piše 24sata.

VIŠE PRATITE OVDJE!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    whaaaaat