Prvi Potres na Banovini 328 pregleda 08. siječnja 2021.

Hrvatski glumac organizira predstave za djecu Banije

tomislav miletic/pixsell / mario kovac/twitter

Još jedan Hrvat velikog srca <3

Nakon razornog potresa koji je razorio veliki dio Banovine, oduzeo sedam ljudskih života i mnoge ljude ostavio bez krova nad glavom, cijela Hrvatska, ali i brojne druge zemlje, pokazale su svoje veliko srce i svi pomažu onako kako najbolje znaju.

Glumac, komičar, kvizoman, redatelj i DJ Mario Kovač tako s kolegama glumcima već danima obilazi Glinu, Petrinju, Sisak i okolna mjesta i glumom uveseljava djecu i sve one kojima sada moramo vratiti osmijeh na lice.

Mario je na Facebooku objavio kako je do 15. siječnja 'popunjen' raspored njegovih predstava diljem Banije, a ovoj su se plemenitoj inicijativi glumca već pridružili i brojni drugi njegovi kolege, javlja Miss7.

Djeci dijeli medalje za neustrašive male junake

Osim što glume i nasmijavaju djecu i odrasle diljem Banije, Mario i njegovi kolege od sada će svakom djetetu na pogođenom području dijeliti i medalje za neustrašive male junake. 

"Od sutra će svako dijete koje sretnemo na potresom pogođenim područjima dobiti ovakvu medalju - ideja i realizacija samozatajne male firme iz Sesveta", objavio je Mario na Twitteru.

A mi mu samo možemo reći bravo za ovu inicijativu. Najveći se uvijek pokažu kad je najteže!

Tvoja reakcija?