Prvi 150 pregleda 03. veljače 2016.

Arianina humanitarna make up kolekcija stigla u Hrvatsku!

Ariana Grande
Arianina humanitarna make up kolekcija stigla u Hrvatsku! Arianina humanitarna make up kolekcija stigla u Hrvatsku! Arianina humanitarna make up kolekcija stigla u Hrvatsku! Arianina humanitarna make up kolekcija stigla u Hrvatsku! Arianina humanitarna make up kolekcija stigla u Hrvatsku! Arianina humanitarna make up kolekcija stigla u Hrvatsku!

Dobra, loša ili glam djevojka? Svaka će pronaći nešto za sebe

Hrvatske obožavateljice već neko vrijeme s nestrpljenjem iščekuju make up kolekciju koja je nastala u suradnji Ariane Grande (22) i beauty giganta MAC-a. Sad napokon mogu odahnuti jer ova fantastična kolekcija napokon je stigla u zagrebački MAC!

 

My MAC Cosmetics #vivaglam lipstick & gloss are out every penny goes to the MacAidsFund http://bit.ly/VGArianaGrandeNA

Posted by Ariana Grande on Wednesday, 13 January 2016

Mini kolekcija pod nazivom Viva Glam temelji se na Arianinim omiljenim bojama, u njoj se nalaze dva proizvoda, a pjevačica ih poziva da ih biraju prema dojmu koji žele ostaviti.

- Ako ste zločesto raspoložene odaberite tamnu nijansu mat ruža boje šljive, a ako želite biti baš dobra djevojka odlučite se za glam shimmering ružičasto sjajilo s kojim ćete oduševiti cijeli grad - stoji u objašnjenju.

Ariana Grande - make up - Viva Glam | Autor: Promo Promo

Cijena ruža je 151, 90 kuna, dok ćete za sjajilo trebati izdvojiti 159, 90 kuna

Ono što je osobito zanimljivo je činjenica da cijela kolekcija ima humanitarnu notu pa je svaka lipa prodajne cijene Viva Glam ruža i Viva Glam sjajila namijenjena za pomoć ženama, muškarcima i djeci koji su oboljeli ili su ugroženi HIV-om ili AIDS-om.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com