Prvi KORONA VIRUS 2243 pregleda 03. travnja 2020.

I dalje tražimo JoomBoos novinara: Ovo je nova tema!

Prva tema za sve vas JoomBoos novinare bila je napisati priču na temu 'Nešto pozitivno'. Poslali ste nam stotinjak tekstova, odabrali smo najkreativniji, a ovaj tjedan za vas imamo novu temu - Nešto skroz izmišljeno.

Na JoomBoosu smo prije tjedan dana pokrenuli akciju 'Postani JoomBoos novinar' i zamolili vas da nam napišete priču na temu 'Nešto pozitivno'. Na mail smo primili stotinjak vaših inspirativnih, lijepih i pozitivnih priča i bilo nam je jako teško odabrati samo jednu najbolju. Ali, uspjeli smo!

Imamo prvu JoomBoos novinarku!

via GIPHY

Odabrali smo najkreativniju JoomBoos novinarku proteklog tjedna koja je napisala onu neku posebnu priču koja nam je odmah zapela za oko. I ostala u glavi i nakon što smo pročitali stotinjak drugih prijava. Prva JoomBoos novinarka tjedna je Iva Škarica. Njezinu priču o 'prirodi i ljubavi' ćemo objaviti kao posebni specijal na JoomBoos portalu ove subote, a Iva kao nagradu za svoju kreativnost osvaja 500 kuna!

Pročitali smo i svih ostalih stotinjak prijava. Sve su nam se jako svidjele. I jako su nas razveselile. Neki ste pisali o ljubavi, neki o obitelji, braći, sestrama, neki o tome kako vi provodite dane u karanteni i što ste pozitivnoga naučili iz ove situacije, neki ste pričali neke pozitivne priče iz prošlosti, neki ste pisali izmišljene priče o ljubavi, zaljubljenosti, sreći, obitelji, veselju... 

Tema za sljedeći tjedan: Nešto skroz izmišljeno

 | Autor:

A upravo na tragu ove zadnje kategorije je i naša nova tema za sve vas buduće JoomBoos novinare. Tema sljedećeg tjedna, o kojoj možete pisati i slati nam svoje priče na adresu joomboos.novinar@gmail.com je - NEŠTO SKROZ IZMIŠLJENO.

Pustite mašti na volju i zamislite da ste spisateljica ili pisac i da započinjete rad na svom romanu. Potpuno izmišljenom. Možete pisati o zaljubljenosti, o ljetu, o ljubavi, o vilama i zmajevima, o likovima iz horora, zombijima, magiji, čarobnjacima, prirodi, životinjama... Što god vam padne na pamet! Važno je samo da je vaša priča izmišljena i da prati neku radnju koju ste sami kreirali.

Kako i ti možeš postati JoomBoos novinar?

Postupak za prijavu je isti, samo je tema ovoga puta drugačija. Evo kako se možete prijaviti i postati JoomBoos novinar te osvojiti nagradu od 500 kuna, ako baš vaša priča bude najkreativnija!

1. Napišite priču na temu 'Nešto skroz izmišljeno'

2. Priču nam pošaljite na e-mail adresu: joomboos.novinar@gmail.com

3. Prijave traju do sljedećeg petka, 10. travnja, kada proglašavamo novog JoomBoos novinara koji osvaja 500 kuna

4. Njegovu ili njezinu priču objavljujemo na joomboos.hr portalu sljedeće subote, 11. travnja

Tri, dva, jedan - piši!

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Claudia

    Ja ne znam kako da vam to pošaljem.