Prvi 313 pregleda 16. svibnja 2023.

I naša Petra je iz Liverpoola bodrila Let 3: Kakav spektakl!

promo

Liverpool je protekloga vikenda, ali i cijeloga tjedna, bio u bojama, šarama i prepun života, a sve zbog održavanja finalne večeri ovogodišnjeg izdanja Eurosonga. U gradu legendarnih Beatlesa bila je i naša Saamo Petraa, Petra Dimić. Evo kako joj je bilo i kako je ona bodrila naše dečke iz grupe Let3 u njihovoj borbi na ovoj popularnoj, svjetskoj glazbenoj pozornici!

Svi koji obožavaju Eurosong i svi koji uživaju u glazbi i spektaklu koji im on pruža proteklog su tjedna i vikenda željeli biti u Liverpoolu. Naša influencerica Saamo Petraa dobila je tu sjajnu priliku i znala je da je mora iskoristiti.

 | Autor: Saamo Petraa Saamo Petraa

Ona je ovog vikenda u Liverpoolu uživo bodrila naše dečke iz Leta 3 u finalu Eurosonga, a cijelo je iskustvo odlučila podijeliti s vama kroz nekoliko fotografija koje će je zauvijek sjećati na ovo lijepo putovanje i prezabavno iskustvo.

 | Autor: Saamo Petraa Saamo Petraa

Osim sjajne atmosfere gledanja svih Eurosong nastupa uživo u M&S Bank Areni u Liverpoolu, bodrenja naših dečkiju s tribina, tisuća ljudi koje je ondje upoznala i s kojima se zabavljala na najvećem partyju proteklog vikenda u Europi - Petra je još nečime na putovanju bila posebno oduševljena...

 | Autor: Saamo Petraa Saamo Petraa

A to je hotel u kojem je odsjela!

WOW smještaj za još spektakularnije iskustvo putovanja

 | Autor: booking.com booking.com

Petra i njezina prijateljica, koja joj je bila pratnja na ovom spektakularnom putovanju, bile su smještene u hotelu INNside by Melia Liverpool. Predivan hotel u centru grada, koji se može rezervirati na booking.com, smješten je na samo 10 minuta hoda od M&S Bank Arene. 

 | Autor: booking.com booking.com

INNSiDE by Meliá Liverpool je impresivan miks britanskog stila, suvremene arhitekture i španjolskog gostoprimstva. Ovaj hotel nalazi se u srcu središta Liverpoola, samo nekoliko koraka od ulice Castle Street i gradske vijećnice Liverpoola, a nudi pogled na grad i rijeku Mersey.

 | Autor: booking.com booking.com

Inače, na booking.com platformi moguće je rezervirati cijelo iskustvo putovanja, od zrakoplovnih karata i smještaja do kupovanja izleta poput razgledavanja grada. Vrhunsko iskustvo i vrhunska razina kvalitete - to je ono što ćete dobiti ukoliko rezervirate sobu u ovom hotelu prilikom svog sljedećeg putovanja u Liverpool! Garantiramo vam, a i Petra potpisuje!

 | Autor: booking.com booking.com

I dok je u ovom prekrasnom hotelu spavala, odmarala i uživala u pauzama od nastupa, Petra je neumorno skakala, pljeskala, vrištala, pjevala i bodrila Let 3 na pozornici ne baš previše udaljenoj od njenog smještaja. Iako su je mnogi nastupi raznih zemalja oduševili, od pobjednice iz Švedske Loreen do jednog od glavnih favorita kojemu su mnogi predviđali pobjedu, Finca Kaarija, najviše je nestrpljivo čekala nastup Leta 3 i da napokon uživo čuje taj famozni 'Mama ŠČ'! A onda su je prošli trnci na prve taktove pjesme. 

 | Autor: Saamo Petraa Saamo Petraa

Zadovoljna je, kaže, našim finalnim plasmanom, iako je očekivala da ćemo i od žirija dobiti više bodova, kao što smo to dobili od publike. No, ovo bi iskustvo ponovila, kaže nam Petra, opet i opet i opet ispočetka. Bilo je apsolutno čarobno i neponovljivo!

 | Autor: Saamo Petraa Saamo Petraa

Tvoja reakcija?