Prvi 69 pregleda 19. travnja 2018.

I to postoji: Burger s prženom tarantulom

Na vrhu ovog burgera krije se prava poslastica...

Restoran brze hrane Bull City Burger and Brewery u Durhamu u Sjevernoj Karolini uz normalne dodatke poput rajčice, zelene salate, paprike, extra sira, nudi ni više, ni manje nego tarantulu.

Tarantula Burger sastoji se od goveđeg mesa, ljutog chilli umaka, sira, te pržene tarantule koja se nalazi na samom vrhu. 

Naravno, iza ovog ludog burgera krije se priča. Tarantula Burger dio je "Exotic Meat Month" izazova koji se odvija svake godine u travnju, a u raznim restoranima možeš probati jela poput burgera od deve, pitona i drugih ne tipičnih životinja. 

Ipak, neće svi imati priliku probati Tarantula Burger već samo oni sretnici ili nesretnici koji se prijave za izazov i budu izvučeni.

Dodaj u komentar frenda koji bi slistio ovaj burger u nekoliko zalogaja! 

 

 | Autor:

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Tvoja reakcija?