Prvi 650 pregleda 01. ožujka 2020.

Ide na Eurosong: Damir Kedžo pobijedio na Dori

Goran Kovacic/PIXSELL

Damir Kedžo pobijedio je s pjesmom 'Divlji vjetre' u konkurenciji od 16 pjesama i time će Hrvatsku u svibnju predstavljati na Eurosongu.

Pjevač Damir Kedžo predstavljat će Hrvatsku na 65. Eurosongu u Rotterdamu u Nizozemskoj. Ovaj tridesetdvogodišnji Omišljanin sinoć je pobijedio na 16. Dori, a kipić je preuzeo u suzama i poručio: "Mama, pobijedio sam na Dori!", javlja 24sata.

 | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Goran Kovacic/PIXSELL

Hrvatsku će u svibnju na elitnom glazbenom natjecanju predstavljati s pjesmom 'Divlji vjetre'. Pjesmu je napisao Ante Pecotić koji je nakon pjevačeve pobjede ponosno rekao kako u svijet šaljemo pjesmu na hrvatskom jeziku.

Nakon pobjede, Kedžo je na pressici podijelio osjećaje koje gaji i rekao:

"Dugo su me doma ispitivali kada ću se prijaviti za Doru i uvijek sam govorio - kad ću imati pjesmu. Ovu sam pjesmu osjetio, u Rotterdamu ću izginuti ako treba. Preostaje nam raditi jako puno i to je to. Ovo je za nas bio projekt, radili smo puno. Ovo što smo napravili večeras nije moguće bez timskog rada. Bilo nam je prekrasno u Opatiji, nadam se da ćemo biti dobri i u Rotterdamu."

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Za nastup na Dori, Kedžo se dugo pripremao:

"Išao sam u teretanu, u školu 'Husar & Tomčić' na satove pjevanja pa se nalazio s menadžericom Snježanom Jerković i dogovarao hoćemo li imati stalak ili ne. Krepan bih došao doma oko 19 sati i zaspao."

 | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Goran Kovacic/PIXSELL

Nedavno je Kedžo sudjelovao u JoomBoosovom videu '5 seconds challenge' kojeg možete pogledati ovdje:

 

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?