Prvi 2301 pregleda 26. veljače 2018.

Ide na tečaj: Ovca Marley misli da je pas pa uči kako biti janje

Mega News/youtube

Marley ima krizu identiteta. Mrzi travu, hladnoću i ne želi biti dio stada i ponaša se kao pas. To ne bi bio problem da Marley nije ovca.

Čupavi Marley više voli ležati u svom krevetiću pred kaminom nego skakati po dvorištu. Jede iz svoje zdjelice za hranu, ide u šetnju i obožava se maziti sa svojom obitelji. 

Na ovo nitko ne bi ni trepnuo da Marley nije ovca, preslatka kuštrava ovca s crnom njuškom. Njegova vlasnica Ali udomila ga je kad je još imao par mjeseci. 

- Imali smo ogroman vrt koji je bio zapušten i mislila sam da bi to ovci bio raj. Nisam mogla ni zamisliti da će proći toliko vremena dok ne zgrize u svoju prvu vlat trave - kazala je Ali uz smijeh.

Naime, Marley mrzi kušu, hladnoću i vjetar. I ne zna jesti travu. 

Očajna Ali pokušavala ga je na sve moguće načine izvući iz kuće, ali joj to baš i nije polazilo za rukom.

- Naš pas Jess odmah je uzeo Marleyja pod svoje i uskoro smo vidjeli da je Marley pokupio jako puno njezinih osobina - kazala je Ali.

Stvari su polako izmicale kontroli nakon što se Marley razbolio. Mjesecima nije mogao van pa je nakon što je ozdravio počeo se na sve moguće načine izvući iz šetnje.

- Kad bi ga na jedvite jade izvukli u vrt, odjurio bi u kuću čim bi vidio da su ulazna vrata odškrinuta - objašnjava Ali. Kako bi mu pomogla, odlučila je kupiti mu novog frenda. 

Medo je isto ovca, ali on nema krizu identiteta. Upravo Medo polako, ali sigurno uči Marley kako se ovca treba ponašati, piše Daily Mail.

- Napravili smo im malu štalu u kojoj će im biti ugodno i gdje će uživati - zaključila je vlasnica.

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Ova ovca je takva pobjeda, najjaca je, doma si ju nosim 😂
  • leoni98

    awwww preslatka je! ja bi je doma!