Prvi 2143 pregleda 08. veljače 2021.

Idealan dar za Valentinovo za svaki znak horoskopa

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Valentinovo se bliži, a ako još uvijek ne znaš što pokloniti dragoj osobi u svom životu, a ipak joj želiš nekom sitnicom pokazati koliko ti znači, pogledaj par ideja za darove inspirirane horoskopskim znakovima. Možda je baš ovo idealan dar za svaki horoskopski znak - i ni jedan nije skuplji od 50 kuna!

Ovan: Eterično ulje

Ovnovima pokloni nešto jednostavno, ali nešto što će ih, kad to koriste, podsjećati na tebe. Recimo, eterično ulje sa svijećama romantičnog mirisa koji će ih podsjetiti na vas ili aromatični gel za tuširanje? I jedno i drugo prolazi.

Bik: Neka ukusna čokolada

Bikovi najviše vole uživati u hrani i životu, pa koji bi onda bio bolji dar za njih ovog Valentinova nego neka stvarno dobra čokolada ili bombonijera? Ne postoji ništa bolje!

Blizanci: Vino

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Blizancima trenutno više nego ikad treba nešto što će ih opustiti i razveseliti, a koji je bolji poklon za opuštanje od boce stvarno dobrog rosea, muškata ili crnog vina? Koje zaista možete naći i po cijeni manjoj od 50 kuna.

Rak: Knjiga

Plahim i emotivnim rakovima najbolji poklon ovog Valentinova je neka romantična knjiga. Kad se jednom utope u tu priču, uživat će kao nikada... Pun pogodak!

Lav: Karta za predstavu ili kino

Lavovima zbilja nedostaje 'normalnog' života, a iako ćete u kinu i kazalištu morati nositi masku, svejedno biste ih mogli razveseliti kartom za neku hit predstavu ili neki dobar film. I izvesti ih iz kuće!

Djevica: Set za manikuru

Djevice se uvijek vole dotjerati, pa čak i kad većinu vremena provode kod kuće, a najvažnije im je da su im nokti uvijek lijepi i uredni. Poklonite im neki set za kućnu manikuru. Sigurno će uživati i dobro se zabaviti, a zatim dobiti manikuru kakvu nema nitko drugi! Za dečke, dobar odabir su toaletna voda ili novi dezodorans. 

Vaga: Cool kapa ili šešir

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Una & Kiki (@unaikiki)

Vage su modno osviještene kraljice (i kraljevi) među nama, a za dolazak proljeća i odlazak zime poklonite im neku cool kapu ili šešir koju će uskoro moći svuda furati. Sigurno ćete ih razveseliti, pogotovo ako jako dobro poznajete njihov ukus i znate što im se sviđa.

Škorpion: Nešto slano

Škorpionima poklonite hranu, ali kako nisu baš ljubitelji slatkoga, za njih je bolji odabir nešto slano. Natrpajte slane grickalice u kutiju i zamotajte u crveni papir. Oduševit ćete ih!

Strijelac: Izlet u prirodu

Ako nekome nisu dosadile šetnje i izleti u prirodu tijekom ovih neobičnih pandemijskih dana, onda su to definitivno Strijelci. Oni baš uživaju u takvim danima, pa ih onda i za Valentinovo odvedite na izlet u prirodu. Složite finu klopu, ubacite i neku cugu u paket i bit će to piknik i dan iz snova!

Jarac: Popis romantičnih klasika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Znamo da je ponekad teško kupovati poklone za Jarce jer su izuzetno posebni, specifični i kreativni, pa nam se čini da će im svaki poklon biti bez veze. Ali, nije tako. A što najviše vole? Gledati filmove i provoditi vrijeme u toplini svog doma. Zato im za ovo Valentinovo napravite popis top 100 romantičnih filmova svih vremena, a već za Valentinovo izvucite njih par i pogledajte ih zajedno. Predobro!

Vodenjak: Buket cvijeća

Vodenjaci obožavaju cvijeće i biljke, pa je to ujedno i idealan poklon za njih ovog Valentinova. Samo - keep it simple!

Ribe: Maska za mobitel

Ribama možete pokloniti nešto cool i personalizirano - recimo, samo njihovu posebnu masku za mobitel? Neka bude malo neobična, ali ne kičasta. One vole fancy, ali jednostavne stvari!

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?