Ovi čoko zalogaji od zobenih pahuljica i kikiriki maslaca će vas oduševiti
Sastojci:
- 250 g kikiriki maslaca
- 200 g kokosovog ulja
- 100 g meda
- 130 g zobenih pahuljica
- 60 g tamne čokolade
Priprema:
Četvrtastu dublju posudu (cca 20x20 cm) obloži papirom za pečenje.
U tavi na laganoj vatri zagrij kokosovo ulje, kikiriki maslac i med pa promiješaj. Kad se rastopi, dodaj zobene pahuljice i čokoladu. Miješaj dok se čokolada ne otopi. Makni s vatre i prelij u četvrtastu posudu.
Stavi u hladnjak. Kad se u potpunosti ohladi i stisne, nareži na prutiće.
Drži u hladnjaku u zatvorenoj posudi!
Originalni recept možete pronaći na miss7gastro.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.