Prvi 1015 pregleda 22. veljače 2020.

Ideš, kakva koka! S vlasnikom putuje SAD-om, pliva u oceanu

Olivia Rodrigo Instagram
Ideš, kakva koka! S vlasnikom putuje SAD-om, pliva u oceanu Ideš, kakva koka! S vlasnikom putuje SAD-om, pliva u oceanu Ideš, kakva koka! S vlasnikom putuje SAD-om, pliva u oceanu

Nakon što mu je preminuo dugogodišnji najbolji prijatelj, pas Cort, Amerikanac se odlučio za kokoš koju je udomio, a ona je ubrzo osvojila internet

Pas Cort i ja smo bili jako bliski. Znao sam da neću tako brzo moći udomiti novog psa. Ni sam ne znam kako sam se odlučio udomiti kokoš, priča Amerikanac Dave Cox. S kokom Sammi putuje SAD-om, a njihove avanture osvojile su internet.

 | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram Sammi je osvojila internet u vrlo kratko roku. Na Instagramu je prati više od 40.000 ljudi, a ima i vlastiti YouTube kanal i Facebook stranicu. Na njima svoje obožavatelje stalno 'časti' novim slikama sa svojih brojnih putovanja diljem SAD-a.

"Volimo plivati u oceanu zajedno i ići na zajedničke avanture. Kada putujemo autom, stalno mi sjedi u krilu", rekao je njezin vlasnik.

 | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram Dave je ispričao kako briga oko koke zahtjeva jako puno vremena i strpljenja. Kaže kako je, kada su nasamo, puno prisnija i voli kada je on mazi dok mu ona sjedi u krilu. Ali, dok su u javnosti, najviše je motivira hrana i ne voli toliku pažnju.

"Preslatka je. Neovisna je poput mačke, a kada želi, nježna je poput psa", kaže njezin ponosni vlasnik.

Tvoja reakcija?