Prvi 20 pregleda 01. srpnja 2015.

Iggy Azalea bijesna na Britney Spears!

Iggy & Britney

Iako njihov duet bilježi milijunske preglede na Youtubeu, nije se našao na vrhu glazbenih top lista

Popularna pjevačica Iggy Azalea (25) navikla je biti na samom vrhu glazbenih top lista, pa ni ne čudi što ju je šokirao neuspjeh njezina posljednja dueta. Riječ je o pjesmi 'Pretty Girls' koja je nastala u suradnji s Britney Spears (33). Iako je na Youtubeu spot za ovu pjesmu pregledan više od 80 milijuna puta, na Billboardovoj ljestvici zauzeo je tek 29.mjesto.

Pretty girls | Autor: Instagram Instagram

Nakon što je jedna obožavateljica primjetila da je pjesma "malo podbacila", Iggy joj je odgovorila te indirektno za neuspjeh okrivila jadnu Britney.

- Teško je s određenom pjesmom biti na top listama, ako se ne potrudite pojaviti se na dodatnim promo i televizijskim nastupima - napisala je Iggy i dodala kako ona sama radi na promociji. Time je, sasvim razumljivo, razbjesnila obožavatelje svoje kolegice.

Iggy&Britney | Autor: Instagram Instagram

Nakon njihovih napada, pjevačica je objasnila da su ona i Britney dobre prijateljice te se njihov odnos temelji na iskrenosti, a ona je napisala samo činjenice. Ipak, to nije bilo dovoljno da smiri uznemirene obožavatelje, pa se mlada pjevačica još jednom oglasila.

- Nisam mislila ništa zločesto. Voljela bih da smo pjesmu više promovirale, ali to je izvan moje moći - objasnila je Azalea.

Iako se pokušala opravdati, pojedini izvori za US tvrde kako je Iggy cijelo vrijeme tijekom snimanja spota glumila "šeficu" te je sve sama odlučivala, a Britney, umorna od prepiranja, na sve je pristala. Osim toga, ako je vjerovati glasinama, Iggy je otišla toliko daleko da je Britney naredila što mora obući na nedavnoj Billboardovoj dodjeli nagrada.

Slučajno ili ne, Britney je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj piše "Ne dopusti da ti idioti pokvare dan".

 

 

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Kako bilo, izgleda da je Iggy dosadilo prepiranje s kolegicom, pa se krenula obračunavati sa "zločestim medijima" koji, kako kaže, njih dvije nastoje posvađati.

- Mi smo poslovne žene i umjetnice, a ne zločeste cure - napisala je Iggy.

U nastavku poslušajte duet koji je izazvao svađu između popularnih pjevačica.

Tvoja reakcija?